salt&ginger

Αλάτι και τζίντζερ για τη δυσπεψία

Αναρτήθηκε τη Κατηγορία: Μαθήματα διατροφής, Όλα για την υγεία.

Έχετε συχνά προβλήματα δυσπεψίας;  Μασώντας ένα μείγμα από πιπερόριζα, γνωστή ως τζίντζερ, και αλάτι πριν το φαγητό απομακρύνετε τον κίνδυνο της δυσπεψίας. Ξύστε την επιφάνεια ενός φρέσκου τζίντζερ και ανακατέψτε με μια πρέζα χοντρό αλάτι, έως ότου φτιάξετε μια πάστα. Μασήστε την για 2 – 3 λεπτά, χωρίς να την καταπιείτε και φροντίστε να ξεκινήσετε το φαγητό μέσα στα επόμενα 15 λεπτά. Αλλιώς η αίσθηση καψίματος που θα σας φέρει, θα είναι ενοχλητική.

Πηγή: NaturaNrg #38