ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για τους Βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για τους Βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Αναρτήθηκε τη Κατηγορία: Αγορά, Νέα.

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στον 3ο BIOLNOVELLO 2017

για τους Βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για τους Βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου. Πράγματι, η  ελαιοκομική χρονιά 2016 /2017, ξεκίνησε με μια μεγάλη παγκόσμια βράβευση για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, μια μεγάλη δικαίωση για την εταιρεία στην πιο δύσκολη χρονιά της ελληνικής ελαιοκομίας των 70 τελευταίων ετών!

Στις 25 -27 Νοεμβρίου 2016, διεξήχθη στην Ιταλία, στην πόλη Μπολόνια, ο 3ος BIOLNOVELLO 2016 / 2017 που είναι ο παγκόσμιος διαγωνισμός «φρέσκων» βιολογικών ελαιόλαδων της νέας σεζόν με κριτές γευσιγνώστες ελαιολάδου διεθνούς κύρους (expert panel tasters).

Οι συμμετοχές ήταν από πολλές χώρες του κόσμου όπως Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Κροατία κλπ, αλλά κυρίαρχα από την Ιταλία λόγω εντοπιότητας, με συμμετοχή από εξαιρετικές περιοχές όπως η Σικελία, Τοσκάνη,  Πούλια, Σαρδηνία,  Καλαβρία,η Ουμπρια, κλπ.

Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν και οι βιολογικοί «ελαιώνες Σακελλαρόπουλου», αξιολογήθηκαν – τιμήθηκαν με πολύ υψηλή βαθμολογία κατακτώντας το ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για το βιολογικά ελαιόλαδο τους της νέας σεζόν.

ΦΥΛΛΙΚΟΝ πρωτέλαιο evoo organic
ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ-SILVER MEDAL

Αυτή η μεγάλη διάκριση στο φετινό διαγωνισμό,τον 3ο BIOLNOVELLO 16/17 αποτελεί:

το 55ο παγκόσμιο βραβείο των «Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου»,

το 8ο παγκόσμιο βραβείο για το ΦΥΛΛΙΚΟΝ πρωτέλαιο καθώς και

το 17ο βραβείο του 2016 για τους ελαιώνες της εταιρείας.

Πηγή: www.naturanrg.gr

 

Leave a Reply