Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας - 9 Ιουνίου 2018

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας – 9 Ιουνίου 2018

Αναρτήθηκε τη Κατηγορία: Δράσεις, Ευεξία, Νέα.

Φέτος γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας – Global Wellness Day το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018, στην Ανοιχτή Γλυπτοθήκη Διονύσου, υπό την αιγίδα του Δήμου Διονύσου. Tη φετινή διοργάνωση την έχει αναλάβει το κανάλι ευεξίας Body in Balance που εκπέμπει στη συχνότητα 456 του Cosmote Tv. www.bodyinbalance.gr

Οι φετινές συμμετοχές στην Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας περιλαμβάνουν συλλόγους: judo, iaido, aikido, muay thai, tai chi, yoga, Qi Gong, ρυθμικης γυμναστικής, διακεκριμένες σχολές χορού και ζωντανή μουσική με hang drum από τον Πέτρο Χατζηπέτρο, τον Δημήτρη Μαυροκέφαλο και την Joanna Bebelaki που κάνει φωνητικά και παίζει drum armonico.

Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης

Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης του Body in Balance έχει πολυμορφία και μεγάλο ενδιαφέρον γιατί συμμετέχουν αθλητές που έχουν διακριθεί σε πανευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, συμμετέχουν τα παιδιά του Α.Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, που είναι εγγεγραμμένος σύλλογος στην Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο (ΕΟ Τζούντο) και ο προπονητής Τόλιας Νικόλας έχει 3 Dan.

Επίσης φέτος για πρώτη φορά θα μας παρουσιάσουν πρόγραμμα Ρυθμικής γυμναστικής τα κορίτσια του Συλλόγου Μοσχάτου «Σφιγμός», που συμμετείχαν με την Ανδρονίκη Αγάθου στο 34TH European Rhythmic Gymnastics Championships.

Global-Wellness-Day-NaturanrgΑκόμη, οι δυο σχολές χορού που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση  είναι αναγνωρισμένες από το κράτος και διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία. Πρόκειται για τη Σχολή Μπαλέτου -Χορού «Δέσποινα Γρηγοριάδου» και τη Σχολή Χορού Βασιλική Κυπριώτου.

♦ Η Σχολή Μπαλέτου -Χορού «Δέσποινα Γρηγοριάδου» συμμετέχει στην παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας με την χορογραφία «Statues» που θα παρουσιαστεί σε πρεμιέρα στο Body in Balance του Cosmote TV και δημιουργήθηκε ειδικά για την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας 2018.

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας - 9 Ιουνίου 2018

Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Γλυπτοθήκη Διονύσου στα πλαίσια του εορτασμού του Global Wellness Day. Η χορογραφία βασίζεται στην σχέση του χορευτή με το σώμα του και με τη φύση, ζωντανεύοντας το πνεύμα των συγκεκριμένων γλυπτών που εκτίθενται εκεί και δημιουργήθηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Χορεύουν οι μαθήτριες της Σχολής:

Αναστασία Σταυριανοπούλου, Χρύσα Σεγγούνα, Έλενα Γατοπούλου, Στεφανία Κυριακίδη, Άννα Λιόντου, Βίκυ Τζουβάνα, Ιωάννα Τσούρτη, Νίκη Λούκα, Σταματίνα Καλμούκη.
Χορογραφία: Ζωή Παπαδοπούλου, Σπύρος Βάκκας. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σπύρος Βάκκας

Η Σχολή Χορού Βασιλική Κυπριώτου συμμετέχει με την χορογραφία της Μυρτώς Αργύρη με τίτλο «MYSTERIOUS» την οποία ετοίμασε για τον εορτασμό της συγκεκριμένης ημέρας. Η χορογραφία είναι σε μουσική διασκευή της Μισιρλού- WILLIAM JOSEPH & CAROLINE CAMPBEL και θα παρουσιαστεί από τις μαθήτριες: Κασσελούρη Γεωργία, Παπαδοπούλου Στεφανία, Τασιούλα Ειρήνη, Τερζάκη Δήμητρα, Φωτοπούλου Χριστίνα, Χρονοπούλου Ελένη.


⊕ Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης είναι η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Μεβγάλ. 

⊕ Χορηγός επικοινωνίας είναι η free press Natura nrg και η ιστοσελίδα www.naturanrg.gr

Leave a Reply