Αρχική Διαγωνισμοί -ΕΛΗΞΕ-Kέρδισε δωρεάν συμμετοχή στο webinar σεμινάριο σχέσεων

-ΕΛΗΞΕ-Kέρδισε δωρεάν συμμετοχή στο webinar σεμινάριο σχέσεων

Η Ακαδημία Σχέσεων ετοίμασε τη ΝΕΑ σειρά τριών διαδραστικών σεμιναρίων σχέσεων: Αγάπη, Πάθος,ΈρωταςΤώρα” με εισηγητές το Νικόλα Ουρανό, Σύμβουλο Σχέσεων, ιδρυτή της Ακαδημίας Σχέσεων και την Τζιλ Δούκα MBA PCC, διεθνή ομιλήτρια, #1 βραβευμένη συγγραφέα
Στα webinar «Αγάπη, Πάθος, ΈρωταςΤώρα» θα φύγεις με πολλές λύσεις για θέματα που σε απασχολούν. Με τις γνώσεις που θα αποκομίσεις, θα μάθεις πώς να επικοινωνείς αποτελεσματικά, πώς να αγαπάς του εαυτό σου και πώς να διαφωνείς… χωρίς να τσακώνεσαι! Μπορείς να το κάνεις, επικεντρώνοντας στο μοναδικό ίσως πράγμα που μπορείς να ελέγξεις πραγματικά – τον ίδιο σου τον εαυτό.


 Δευτέρες   4 |11|18 Απριλίου 19:30-21:30, 
Οnline

1. Δευτέρα 4 Απριλίου 
Εισηγητής: Νικόλας Ουρανός
“Επικοινωνία: 3 τρόποι για να γεφυρώσουμε τις διαφορές  με τον/την σύντροφό μας”
 
2. Δευτέρα 11 Απριλίου 
 

Εισηγήτρια: Τζιλ Δούκα 
“Το μοναδικό μυστικό για να αγαπηθείς Αληθινά.” 
3. Δευτέρα 18 Απριλίου 
Εισηγητές: Νικόλας Ουρανός, Τζιλ Δούκα
“Τσακωμοί και 2 τρόποι για υγιή επανασύνδεση”
 
Προσφορά Αγοράς Εισιτηρίου Διαδικτυακής Παρακολούθησης
μέχρι την Παρασκευή 1/4 : € 49,00, 
Info: http://www.acadimiasxeseon.gr/
 ————————————————————————————————————————————–
Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες facebook της Νatura nrg  https://www.facebook.com/naturanrg.gr?ref=hl
και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:
[contact-form-7 404 "Not Found"]
————————————————————————————————————————————
Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η Ακαδημία Σχέσεων διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί θα κερδίσουν δωρεάν συμμετοχή στα webinar σεμινάρια σχέσεων που θα διεξαχθούν online τις Δευτέρες   4 |11|18 Απριλίου, 19:30-21:30
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Ακαδημία Σχέσεων, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 20.00 την 01.04.2016. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι- Αθήνα) την 01.04.2016, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία Ακαδημία Σχέσεων. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Προηγούμενο άρθροL-ΑΡΓΙΝΙΝΗ, το θαυματουργό αμινοξύ
Επόμενο άρθροPet Therapy: τα κατοικίδια είναι οι καλύτεροι… γιατροί του παιδιού!