Κερδίστε προσκλήσεις δωρεάν εισόδου για το 1ο  LIFEME WORKSHOP

Αναρτήθηκε τη Κατηγορία: Διαγωνισμοί.

 

 • Νιώθετε ότι ανήκετε στον κόσμο του Wellness;

 • Προσπαθείτε μέσα από υγιεινές επιλογές να πετύχετε καλύτερη ποιότητα ζωής;

 • To ευ ζην χαρακτηρίζει κάθε δράση της καθημερινότητάς σας ή έχετε αφεθεί στην τοξικότητα;

Ελάτε στο 1ο LIFEME WORKSHOP, το 1ο Διαδραστικό Event που πρεσβεύει τον υγιεινό και απολαυστικό τρόπο ζωής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α., την Κυριακή 15 Απριλίου 2018. από τις 10.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ.

TO 1ο  LIFEME WORKSHOP EINAI ΓΕΓΟΝΟΣ!

Ήρθε η ώρα να ζήσετε την ένταση, τη δύναμη και την ακτινοβολία του γίγνεσθαι, αυτού του υπέροχου νέου κόσμου. Μέσα στο σύγχρονο Ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α, θα αναπτυχθεί το LIFEME WORKSHOP κι εκεί θα σας περιμένουν έμπειροι ειδικοί από διαφορετικούς χώρους για να σας μυήσουν στη δική τους μαγεία.

 

Το LIFEME WORKSHOP  περιλαμβάνει:
 • Συνάντηση κι ανταλλαγή απόψεων με Διατροφολόγους για: Yγιεινή, Αθλητική, Παιδική και Vegan Διατροφή καθώς και διατροφικές διαταραχές και πρακτικές συμβουλές από 10 κορυφαίους Διατροφολόγους. Προκρατήστε  τη θέση σας εδώ.
 • Γευστικές δοκιμές 35 καινοτόμων προϊόντων.
 • Παρουσιάσεις υγιεινής μαγειρικής από τα 3 καλύτερα υγιεινά Εστιατόρια της Αθήνας και 6 Healthy Food Bloggers.  Προκρατήστε  τη θέση σας εδώ.
 • Αθλητικές δραστηριότητες με τα καλύτερα Γυμναστήρια της Αθήνας (Pilates, Yoga Cross-training, TRX, Surfset, Trampoline, Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, κλπ. ) Προκρατήστε  τη θέση σας τώρα εδώ.
 • Αθλητική μόδα για κάθε ηλικία και στυλ.

Σ’ αυτή τη μοναδική γιορτή wellness αναμένουμε τη συμμετοχή και παρουσία 10.000 επισκεπτών.  Οι 5.000 θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν προκράτηση της θέσης τους μέσω της VIVA.GR  ή της ιστοσελίδας http://lifemeworkshop.gr/registration-page/ και να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες της αρεσκείας τους, ενώ οι υπόλοιποι 5.000 με την παρουσία τους θα δώσουν δυναμική ενέργεια στο χώρο και θα διασκεδάσουν με τη μουσική του DJ.

Dress Code: Όσοι θα συμμετάσχουν στις αθλητικές δραστηριότητες θα πρέπει να έρθουν με Sporty Chic ένδυση!  (Μην ξεχάσετε τα sneakers σας, το αγαπημένο κολάν/φόρμα σας και φυσικά την καλή σας διάθεση)

Διοργάνωση: LIFEME.GR, Υπεύθυνη Διοργάνωσης:   Kα Ζωή Δρεμέτσικα,  M : +30 697 1966986, [email protected] site της εκδήλωσης: http://lifemeworkshop.gr/

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like τη σελίδα της Νatura nrg  κοινοποίησε το διαγωνισμό και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο επικοινωνίας (απαραίτητο)

Πόλη Περιοχή (απαραίτητο)

Διεύθυνση (απαραίτητο)

Ηλικία

Με τη συμμετοχή μου επιβεβαιώνω πως έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού

 

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία LIFEME.GR διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 30 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν από μία πρόσκληση δωρεάν εισόδου στο 1ο  LIFEME WORKSHOP.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία LIFEME.GR, καθώς και των συγγενών τους.

 1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
 2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19.00 την 10.04.2018. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 10.04.2018, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 30 νικητές και 30 αναπληρωματικοί.
 3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
 4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία LIFEME.GR. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Leave a Reply