Ποιοι είμαστε

H free pressΝatura nrg” εκδίδεται κάθε μήνα από την εταιρεία Publishing AD Diction και ξεκίνησε το ταξίδι της στον «κόσμο της  ενημέρωσης» το Νοέμβριο του 2009.

Σκοπός της έκδοσης είναι να καλύψει το συνεχώς ανερχόμενο και δυναμικό κοινό των αναγνωστών που προσέχουν την υγεία τους, ενδιαφέρονται για την υγιεινή διατροφή, αγαπούν τη φύση, τον πολιτισμό, την ευζωία, την οικολογία.

Στόχος της δεν είναι η στείρα αναμετάδοση ειδήσεων αλλά η διάδοση της θετικής ενέργειας και η εμψύχωση όλων εκείνων που νοιώθουν ενεργητικοί για τους ίδιους και την κοινωνία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον στη χώρα μας, αναζητώντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Αποτελεί το μοναδικό free press που ταξιδεύει κάθε μήνα όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) αλλά σ’ όλη την ελληνική περιφέρεια, στα νησιά και την Κύπρο, με ποικίλα σταθερά σημεία διανομής (μουσεία, χώροι υγείας και άθλησης, φαρμακεία, βιολογικά καταστήματα και χώροι εστίασης υγιεινής διατροφής, εκπαιδευτικά ιδρύματα, βιβλιοπωλεία, δημόσιοι φορείς και οργανισμοί).

Με 7 και πλέον χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας, με αναγνωσιμότητα που ξεπερνά σε μηνιαία βάση τους 150.000 αναγνώστες και με την ιστοσελίδα www.naturanrg.gr ακολουθεί τις εξελίξεις στην υγεία, τη διατροφή, την οικολογία, την πράσινη ενέργεια και προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό της ακόμη πλουσιότερη θεματολογία.

Βραβεύσεις:

Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 για διαδικτυακή ενημέρωση – ιστοσελίδα www.naturanrg.gr

Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015 ως μέσο ενημέρωσης που προωθεί με συνέπεια την περιβαλλοντική ευαισθησία για μια καλύτερη ποιότητα ζωής – free press Natura nrg

 

AD DICTION PUBLISHING

Μακεδονίας 1 και Ευβοίας, Περιστέρι, Αθήνα, Τ.Κ: 12134

Τ:210 5771.293, 210 5771.258 F: 210 5732141

e-mail: [email protected]

Website: www.naturanrg.gr