Κάρτα Υγείας WATT+VOLT

Η WATT+VOLT σου δίνει τον έλεγχο του ρεύματος και της υγείας σου

Αναρτήθηκε τη Κατηγορία: Αγορά.

Η WATT+VOLT σου δίνει τον έλεγχο του ρεύματος και της υγείας σου

Κάθε νέος πελάτης που επιλέγει τη WATT+VOLT ως πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, αποκτά τώρα εντελώς δωρεάν την κάρτα υγείας WATT+VOLT Med+, αξίας 95€, που του εξασφαλίζει πρόσβαση σε απεριόριστες ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις για έναν ολόκληρο χρόνο.

Οι κάτοχοι της νέας κάρτας υγείας WATT+VOLT Med+ έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες και έκτακτες ιατρικές επισκέψεις, καθώς και αιματολογικούς, οδοντιατρικούς και οφθαλμολογικούς ελέγχους, εντελώς δωρεάν ή με σημαντική έκπτωση. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη New Health System και υποστηρίζεται από οργανωμένα και αξιόπιστα δίκτυα μεγάλων ομίλων υγείας και ιδιώτες ιατρούς σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την ποιοτική παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών, η WATT+VOLT προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, χωρίς κρυφές χρεώσεις, απλά και γρήγορα, και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Πλέον, επιλέγοντας τη WATT+VOLT, οι καταναλωτές αποκτούν πέρα από τον έλεγχο του λογαριασμού ρεύματός τους και τον έλεγχο της υγείας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για την κάρτα υγείας WATT+VOLT Med+, συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα www.watt-volt.gr/nhs

Σχετικά με τη WATT+VOLT
Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια.
Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου, μια δραστηριότητα που σύντομα θα εντάξει στο χαρτοφυλάκιό της.
Η WATT+VOLT προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και οικιακούς καταναλωτές και προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις τις οποίες είναι σε θέση να εξασφαλίσει λόγω της ισχυρής δραστηριοποίησής της στην εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι η μοναδική ελληνική ιδιωτική εταιρεία που είναι μέλος  του European Energy Exchange (ΕΕΧ), του μεγαλύτερου Ενεργειακού Χρηματιστηρίου της Ευρώπης, και ενεργό μέλος του Χρηματιστηρίου Ενέργειας της Ιταλίας (Gestore del Mercato Elettrico), που της εξασφαλίζουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του διασυνδεδεμένου ηλεκτρικού δικτύου πανευρωπαϊκά.
Η φιλοσοφία της WATT+VOLT, στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και στην παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών. Έχει σχεδιάσει τα Προγράμματα Corporate Energy (Corporate L και Corporate M) που απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες, τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς που αναζητούν την άμεση μείωση των λειτουργικών εξόδων τους. Ακόμη μεγαλύτερες εξοικονομήσεις απολαμβάνουν οι οικιακοί καταναλωτές με τα Προγράμματα Home Energy.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα www.watt-volt.gr ή επικοινωνήστε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 183 83.

Leave a Reply