Αρχική Life Δήμος Αθηναίων: Σάββατο 2 Δεκεμβρίου «Τα παραμύθια του Κήπου» στον Εθνικό Κήπο

Δήμος Αθηναίων: Σάββατο 2 Δεκεμβρίου «Τα παραμύθια του Κήπου» στον Εθνικό Κήπο

179
Δήμος Αθηναίων: Σάββατο 2 Δεκεμβρίου «Τα παραμύθια του Κήπου» στον Εθνικό Κήπο
paidiki-viv-kipos-Dimos-Athinaion-Naturanrg

Πρεμιέρα το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου της αγαπημένης δράσης του δήμου Αθηναίων για τα παιδιά «Τα παραμύθια του Κήπου». Η δράση πραγματοποιείται το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Εθνικού Κήπου.  Δήμος Αθηναίων: Σάββατο 2 Δεκεμβρίου «Τα παραμύθια του Κήπου» στον Εθνικό Κήπο.

Ελάτε στις 11.30 το πρωί ή στις 12.30 το μεσημέρι για το πρώτο Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι των φετινών γιορτών. Ο τίτλος του «Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι καλικάντζαροι» των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα με συνοδεία κλασικής κιθάρας. Σε ρόλο αφηγητή – μουσικού η Αθηνά Παπαστεφάνου.

Η δράση «Τα παραμύθια του Κήπου» εντάσσεται στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο δήμος Αθηναίων με σεβασμό και αγάπη για τον Εθνικό Κήπο και την ιστορία του. Στόχο έχει την εξοικείωση των μικρών φιλών με αυτό το ζωντανό, τοπόσημο της Αθήνας.

Η δράση πραγματοποιείται το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα μέχρι και τον Ιούνιο, στο χώρο της Παιδικής Βιβλιοθήκης του Εθνικού Κήπου, από τη Διεύθυνση Πρασίνου και Αστικής Πανίδας του δήμου Αθηναίων. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Περισσότερες πληροφορίες: 210 3236503, 210 7215019
Εθνικός Κήπος, Παιδική Βιβλιοθήκη
Ώρες: 11.30 & 12.30

Προηγούμενο άρθροΤea Time -η απλότητα και η ομορφιά του να προσφέρεις και να απολαμβάνεις ένα φλιτζάνι τσάι
Επόμενο άρθροMessinian Hub – Ο φυσικός πλούτος του Ταΰγετου συναντά την καινοτομία