Διαγωνισμοί- ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε Βιολ. Κοτόπουλα από τη «Δάλμαρης-Bιολογικό κοτόπουλο» (Μόνο για κατοίκους...

– ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε Βιολ. Κοτόπουλα από τη «Δάλμαρης-Bιολογικό κοτόπουλο» (Μόνο για κατοίκους Αττικής)

Στην Ασέα Κερασταρίου Αρκαδίας σε μια έκταση 100 στρεμμάτων, βρίσκεται η ιδιόκτητη εγκατάσταση του πτηνοτροφείου της οικογένειας  Δάλμαρη,  ικανοποιώντας όλα τα μέτρα βιοασφάλειας και άριστων συνθηκών θερμοκρασίας, υγρασίας και υγιεινής για την ανάπτυξη του πουλερικών βιολογικής εκτροφής.
Σήμερα η εταιρία «Δάλμαρη» με εξειδίκευση αποκλειστικά στο Βιολογικό Κοτόπουλο διαθέτει στην αγορά ένα από τα καλύτερα προϊόντα από άποψη ασφάλειας και ποιότητας, αφού έχει επενδύσει σε:
– Υποδομή (εγκαταστάσεις και εξοπλισμό)
– Ανθρώπινο δυναμικό (συνεχή εκπαίδευση σε εξειδικευμένο προσωπικό)
– Συστήματα Ποιότητας και Ασφάλειας
Συγκεκριμένα, διαθέτει ιδιόκτητους θαλάμους ανάπτυξης των πουλερικών της, υγιεινής και συνθηκών διαβίωσης που η ίδια ελέγχει. Ποτέ δεν αγοράζει πουλερικά άλλων παραγωγών για να καλύψει έκτακτες αυξημένες παραγγελίες.
Η διατροφή του πουλερικών είναι ελεγχόμενη από την ίδια εταιρία ενώ ο κτηνίατρος ελέγχει σε τακτά χρονικά διαστήματα την καλή υγεία των πουλερικών. Οι ζωοτροφές παράγονται από πιστοποιημένες Α’ ύλες, ελεγχόμενες χημικά και μικροβιολογικά, αποφεύγοντας έτσι την πιθανότητα μόλυνσης.

Συστήματα Ποιότητας
Τεκμήριο της ποιότητας είναι τα πιστοποιητικά που διαθέτουν:
ISO 22000:05/ περί ασφάλειας τροφίμου
PASS 220 :08/ περί προαπαιτουμένων προγραμμάτων εγκαταστάσεων
ISO 9001:08 / περί συστήματος διαχείρισης ποιότητας
ΒΙΟHELLAS / περί παραγωγής και εμπορίας βιολογικών προϊόντων

Υποκατάστημα Αθήνας: Παλαιών Πατρών Γερμανού 31, Χαλάνδρι, τηλ. 21068539876948899960, fax: 210 6853986www.dalmaris.gr, e-mail:gkotop165@gmail.com

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like στη σελίδα facebook της
Νatura nrg  https://www.facebook.com/naturanrg.gr?ref=hl
και αντίστοιχα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:
[contact-form-7 404 "Not Found"]
 
Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία «Δάλμαρης –Bιολογικό κοτόπουλο με όνομα» διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί, κάτοικοι Αττικής, θα κερδίσουν από 2 ολόκληρα βιολογικά κοτόπουλα έκαστος.

1.   Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στη «Δάλμαρης-Bιολογικό κοτόπουλο» καθώς και των συγγενών τους.
2.    Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
3.   Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 μ.μ την 27.02.2014. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι- Αθήνα) την 28.02.2014, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
4.   Mετά την κλήρωση ο νικητής θα ενημερωθεί άμεσα για το δώρο που κέρδισε με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
5.   Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.
Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την «Δάλμαρης-Bιολογικό κοτόπουλο»Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.