-ΕΛΗΞΕ-Κερδίστε σετ περιποίησης και ομορφιάς από την Αvalon Organics

Αναρτήθηκε στις: Κατηγορίες: Διαγωνισμοί

Η Νatura nrg και η Αvalon Organics διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα σετ περιποίησης και ομορφιάς Κάθε σετ περιλαμβάνει ένα αφρόλουτρο δενδρολίβανο 350ml και ένα Γαλάκτωμα Σώματος και Χεριών Aloe Vera 350ml 
 Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like στις σελίδες facebook της Νatura nrg εδώ  και της Αvalon Organics  εδώ και αντίστοιχα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Λίγα λόγια για τα προϊόντα:
Αφρόλουτρο Δεντρολίβανο (Ισορροπία και Αναζωογόνηση)  350ml 
Περιέχει αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου, καλέντουλα και ήπια καθαριστικά από βότανα. Καθαρίζει απαλά και ανανεώνει το κουρασμένο και ξηρό δέρμα. ΧΩΡΙΣ SLS, PARABEN, ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ.
Γαλάκτωμα Σώματος και Χεριών Aloe Vera 350ml 
Σε αυτή την έντονα ενυδατική και αντιοξειδωτική σύνθεση συνδυάζονται Aloe Vera, βούτυρο καριτέ, καλέντουλα και βιταμίνη Ε. Καταπραΰνουν και ανακουφίζουν το δέρμα, ενυδατώνουν φυσικά το τραχύ και ξυρό δέρμα προσδίδοντάς του υγιή απαλότητα.
ΧΩΡΙΣ SLS, PARABEN, ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ.

Αvalon Avalon Organics:
Το όνομα Avalon Organics είναι το σήμα κατατεθέν της ενεργούς δεσμευσής τους για τη βιολογική γεωργία ως πρακτική για την επίτευξη του υψηλότερου ιδανικού της αειφορίας. “Συνείδηση στον τομέα των καλλυντικών TM” είναι η κατευθυντήρια αρχή πίσω από την Avalon Organics,
5 Στοιχεία Περιλαμβάνουν τη Συνείδηση στα Καλλυντικά:

 1. Καθαρότητα και ασφάλεια των συστατικών
 2. Αποτελεσματικότητα, ευεξία, ζωτικότητα
 3. Αειφορία
 4. Οικειότητα
 5. Προσωπική επιλογή

Πιστοποίηση NSF
Ο δρόμος από το 1994 έως σήμερα υπήρξε σημαντικός και συναρπαστικός. Αλλά το 2012 σηματοδότησε την πιο βαθιά επιβράβευση σε αυτή την περίοδο. Κάθε προϊόν που δημιουργούμε πιστοποιείται από τον NSF/ANSI 305. Πρότυπο για προϊόντα που περιέχουν βιολογικά συστατικά, προνόμιο που έχουν λίγες μάρκες στο χώρο των καλλυντικών.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
 1. Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η Αvalon Organics διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα από ένα σετ περιποίησης και ομορφιάς. Κάθε σετ περιλαμβάνει ένα αφρόλουτρο δενδρολίβανο 350ml και ένα Γαλάκτωμα Σώματος και Χεριών Aloe Vera 350ml 
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στις εκδόσεις Διόπτρα, καθώς και των συγγενών τους.
 3.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
 4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 10 μ.μ την Πέμπτη 21.11.2013. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι- Αθήνα) την Παρασκευή 22.112013, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
 5. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
 6. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την Αvalon Organics. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *