Διαγωνισμοί-ΕΛΗΞΕ-Κερδίστε 3 υπέροχα ανοξείδωτα μπουκάλια με φίλτρο ECOLIFE, για νερό χωρίς χημικά...

-ΕΛΗΞΕ-Κερδίστε 3 υπέροχα ανοξείδωτα μπουκάλια με φίλτρο ECOLIFE, για νερό χωρίς χημικά και μικροοργανισμούς! Αξίας 75€

Η Νatura nrg και η Lifegreen διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 υπέροχo ανοξείδωτο μπουκάλι με φίλτρο ECOLIFE, για νερό χωρίς χημικά και μικροοργανισμούς! Αξίας 75€.
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like & share στις σελίδες facebook της Νatura nrg εδώ και της Lifegreen εδώ και αντίστοιχα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Λίγα λόγια για τα προϊόντα
Πρακτικά, οικολογικά & στυλάτα, τα ανοξείδωτα μπουκάλια Ecolife, θα σας συνοδέψουν από τη δουλειά μέχρι το γυμναστήριο, από τα ψώνια μέχρι την πεζοπορία. Γεμίστε με νερό ή οποιοδήποτε άλλο κρύο ρόφημα, ξανά & ξανά, και δε θα διψάσετε ούτε στιγμή!
Πετάξτε σήμερα το άδειο πλαστικό σας μπουκαλάκι! Εξασφαλίστε καλή υγεία & γλιτώστε το περιβάλλον από την άσκοπη ρύπανση.
Με το Ecolife filter:

 • · Νιώθετε σίγουροι για την ποιότητα του νερού που πίνετε
 • · Εξοικονομείτε χρήματα, αφού δε χρειάζεται να αγοράζετε πια μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού
 • · Γλιτώνετε τον οργανισμό σας από τις καρκινογόνες ουσίες του πλαστικού.
 • · Ανακουφίζετε το περιβάλλον από τα πλαστικά μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού
 • · Πρωτοτυπείτε, καθώς το Ecolife είναι το πρώτο μεταλλικό μπουκάλι νερού με φίλτρο που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.
 • · Απόλυτα χρηστικό και απαραίτητο στο γυμναστήριο, στο σχολείο, στην εργασία.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η Lifegreen διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα ανοξείδωτo μπουκάλι με φίλτρο ECOLIFE, για νερό χωρίς χημικά και μικροοργανισμούς!

 1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Lifegreen, καθώς και των συγγενών τους.
 2.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
 3. Ο διαγωνισμός λήγει στις 11 μ.μ την Πέμπτη 12.12.2013. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι- Αθήνα) την Παρασκευή 13.12.2013, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.
 4. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
 5. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία Lifegreen. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης