ΥγείαΟλιστικές Θεραπείες17o Πανελλήνιο Συνέδριο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής

17o Πανελλήνιο Συνέδριο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής

Αθήνα 18-20 Μαρτίου 2016 / Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη

Στις 18-20 Μαρτίου 2016 θα διεξαχθεί το 17ο Πανελλήνιο Ομοιοπαθητικό Συνέδριο, το οποίο διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, στο «Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης» στην Αθήνα. Η σημαντική αυτή επιστημονική εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχει μεγάλος αριθμός ιατρών, οδοντιάτρων, κτηνιάτρων και φαρμακοποιών αλλά και επιστημόνων από τον ευρύτερο χώρο της Υγείας, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του ΙΣΑ.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις, ανακοινώσεις και στρογγυλές τράπεζες σε εξειδικευμένα θέματα Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, οδοντιατρικής και φαρμακευτικής. Θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με τον Καθηγητή Ομοιοπαθητικής Γεώργιο Βυθούλκα, ενώ θα λάβουν χώρα διαλέξεις από διακεκριμένους ομιλητές από το εξωτερικό. Θα υπάρξουν επίσης, διαλέξεις και ειδική στρογγυλή τράπεζα που θα αφορούν στην ολιστική και ευρεία προσέγγιση του θέματος της Υγείας, από παράγοντες του Υπουργείου Υγείας.

Μία δεύτερη στρογγυλή τράπεζα θα διερευνήσει το θεσμικό πλαίσιο της άσκησης Ομοιοπαθητικής στην Ελλάδα συγκριτικά και με τις πρόσφατες Ευρωπαϊκές εξελίξεις. Επίσης θα πραγματοποιηθεί παράλληλη δορυφορική συνεδρίαση ειδικά για τους Ομοιοπαθητικούς Φαρμακοποιούς με την ενεργό συμμετοχή της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικών Φαρμακοποιών.

Τέλος, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, και ώρα 12.00 μμ, το συνέδριο θα ανοίξει τις πόρτες του και θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με το κοινό και τους δημοσιογράφους, που θα συντονίζει δημοσιογράφος της Νatura nrg, ως μοναδικός χορηγός επικοινωνίας (εξαιρετικά τιμητικό για την εφημερίδα μας)! Μάλιστα, στο σημείο αυτό πρέπει να επισημάνουμε ότι ερωτήσεις του κοινού που τυχόν δεν θα απαντηθούν λόγω χρόνου θα απαντηθούν μέσω αρθρογραφίας στα επόμενα τεύχη και στην ιστοσελίδα της Νatura (www.naturanrg.gr).
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.

Info: http://www.homeopathy.gr

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Contact to Listing Owner

Captcha Code