ΕυεξίαBody and mind1o Φεστιβάλ Σατυανάντα Γιόγκα - Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

1o Φεστιβάλ Σατυανάντα Γιόγκα – Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Το Σατυανάντασραμ Ελλάδος ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ® διοργανώνει Φεστιβάλ Γιόγκα, με το οποίο κορυφώνεται ο εορτασμός των 40 χρόνων δράσης και προσφοράς της SATYANANDA YOGA® και της Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι στη διάδοση του μηνύματος της γιόγκα στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη.

Ένα μοναδικό και ξεχωριστό Φεστιβάλ Γιόγκα, που θα γίνει την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ, εμπνευσμένο από τη γνώση και την εμπειρία της ζωντανής παράδοσης της Σατυανάντα Γιόγκα, που συνδυάζει  την προσαρμογή της επιστήμης της γιόγκα στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.
Μια εορταστική ημέρα:

  • με 20 εξειδικευμένα εργαστήρια γιόγκα, πλαισιωμένα από 50 εισηγητές γιόγκα του συστήματος Σατυανάντα,  
  • με ομιλίες και διαλέξεις,
  • με κίρταν όλη την ημέρα και με κορυφαίο γεγονός το εργαστήριο και την ομιλία της Master of Yoga, Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι.

Επιπλέον, στο χώρο του Φεστιβάλ μπορείτε να επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο περιπτέρων με προϊόντα και υπηρεσίες διαφόρων ειδών (υπηρεσίες γιόγκα, είδη γιογκικής κουλτούρας, είδη ένδυσης και κοσμήματος, είδη υγιεινής διατροφής κα.) και να γευτείτε την γιογκική κουζίνα.
Το Φεστιβάλ γίνεται με την υποστήριξη του πανέμορφου πολυχώρου της ΑΙΓΛΗΣ του Ζαππείου, σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον στην καρδιά της Αθήνας.

Βρείτε τα εργαστήρια και τις ομιλίες που σας ταιριάζουν. Για τη συμμετοχή στα εργαστήρια θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ολοήμερο εισιτήριο: € 7
* ελεύθερη είσοδος για παιδιά μέχρι 12 ετών
Website: www.satyanandayoga.gr
Email: yoga.science.of.life@satyanandayoga.gr / info@satyanandayoga.gr
Facebook: Satyanandashram Hellas Centre of Yoga

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Contact to Listing Owner

Captcha Code