ΕυεξίαBody and mind1o Therapy Planet Festival στην Κρήτη 30/11

1o Therapy Planet Festival στην Κρήτη 30/11

Το  Therapy Planet Festival ετοιμάζεται να προσφέρει στο κοινό μία ολόκληρη ημέρα ευεξίας και προσωπικής ανάπτυξης!

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο ATLANTISAQUILA Hotels στο κέντρο του Ηρακλείου, επιστήμονες, θεραπευτές, ψυχολόγοι,  ομιλητές και εκθέτες θα συμπράξουν για να παρουσιάσουν στο κοινό της Κρήτης για πρώτη φορά όλες τις νεότερες εξελίξεις στο χώρο της ψυχοθεραπείας, των εναλλακτικών θεραπειών και του υγιεινού τρόπου ζωής που όλοι αναζητάμε.

Αυτό το γεγονός θα χαρίσει στους επισκέπτες τη γνώση, την ενέργεια και την αρμονία, με νέες τεχνικές ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης, με ομοιοπαθητικές μεθόδους, με τη χρήση της θετικής ψυχολογίας και των εναλλακτικών θεραπειών.

Στην ψυχολογία εστιάζοντας στο θετικό τρόπο σκέψης παραμερίζουν οι δυσκολίες και τα εμπόδια και ενδυναμώνουμε το πνεύμα μας να αντιμετωπίσει τις αντιξοότητες και το άγχος που κατακλύζει την πραγματικότητά μας. Η ζωή προσφέρει νέες ευκαιρίες όταν ενημερωνόμαστε για τους τρόπους διαχείρισης της κρίσης και ενεργοποίησης του εσωτερικού μας κόσμου με ομιλίες, σεμινάρια και ανοιχτές συζητήσεις.
therapy
Σε 3 αίθουσες ανοιχτές στο ευρύ κοινό, ελάτε να γνωρίσετε από κοντά ειδικούς Επιστήμονες, Ερευνητές, Ομοιοπαθητικούς, Βελονιστές, Ψυχοθεραπευτές, Φυσικοθεραπευτές, Διατροφολόγους, Ενεργειακούς Θεραπευτές, κ.ά. σε 30 και πλέον ομιλίες – διαλέξεις.

Αυτή η ημέρα προσωπικής ανάπτυξης προσφέρει φυσικές μεθόδους βελτίωσης της καθημερινότητας μας, μέσα από παραδοσιακές και νέες τεχνικές στη θεραπεία, αυτογνωσία και ευεξία. Επίσης το κοινό θα έχει την δυνατότητα να συμμετέχει σε πολλά βιωματικά σεμινάρια και δωρεάν θεραπείες.

Στον εκθεσιακό χώρο 1.000 τ.μ. του φεστιβάλ θα συμμετέχουν εκθέτες φυσικών προϊόντων καθώς επίσης και υπηρεσιών υγείας & θεραπείας και οτιδήποτε άλλο προάγει τη φυσική ζωή και την ευζωία, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6944-144055
Ιφιγένεια Τσαντίλη , Δημοσιογράφος – Επικοινωνιολόγος M.Sc.
http://festival.therapyplanet.gr/
facebook: https://www.facebook.com/TherapyPlanetFestival

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης