2 Έλληνες στους κορυφαίους νέους του κόσμου. Ο Βύρων Βασιλειάδης και η Ελένη Αντωνιάδου επιλέχθηκαν ανάμεσα στους 121 Young Global Leaders για το 2016 από το World Economic Forum. Το φόρουμ των Young Global Leaders αποτελεί ένα διεθνές δίκτυο από πολιτικούς, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς, ερευνητές, καλλιτέχνες, κ.ά. Η επιλογή των μελών πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Αναγνωρίζοντας τους πιο καινοτόμους επιχειρηματικά και κοινωνικά σκεπτόμενους νέους κάτω των 40 ετών με όραμα για έναν καλύτερο κόσμο.
Βύρων Βασιλειάδης
Ο Βύρων Βασιλειάδης είναι Πρόεδρος των εταιρειών Antipollution A.N.E. & GREEN A.E που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Διαχείρισης Αποβλήτων, Ανακύκλωσης, Ενέργειας και Ναυτιλίας.
Ελένη Αντωνιάδου
Η 28χρονη Ελληνίδα της NASA Ελένη Αντωνιάδου είναι βιολόγος και διέπρεψε για πρώτη φορά το 2011 με την επιτυχή πρώτη μεταμόσχευση τεχνητού οργάνου στον κόσμο. Δημιουργώντας έτσι μια τεχνητή τραχεία για μια 36χρονη καρκινοπαθή στο τελικό στάδιο. Η NASA επέλεξε την Ελένη το 2012 μεταξύ 1.200 φοιτητών για να φοιτήσει στη NASA Academy. Ενώ το 2013 ανακηρύχτηκε «γυναίκα της χρονιάς» στο Λονδίνο.