Αρχική Life 2019, χρονιά σημαντικής κοινωνικής προσφοράς από τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

2019, χρονιά σημαντικής κοινωνικής προσφοράς από τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

81
Helios-prosfora-gynaika-koritsi-zymarika

Μια χρονιά σημαντικής κοινωνικής προσφοράς αποτέλεσε για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ το έτος που μας πέρασε, συμβάλλοντας σε δράσεις  με κοινωνικό αντίκτυπο και σε διοργανώσεις που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και ταυτόχρονα αναδεικνύουν τις πτυχές του ελληνικού κάλλους.

Οι δράσεις της εταιρείας

Ειδικότερα, η ΗΛΙΟΣ αποτέλεσε υποστηρικτή στη διοργάνωση της μεγάλης δρομικής γιορτής Ειρηνοδρομία 2019, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο στον Άγιο Δημήτριο. Η εταιρεία συνεισέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και προσέφερε παράλληλα δώρα στους νικητές και στους θεατές της ετήσιας γιορτής, που έχει ως στόχο την ανάδειξη της ιστορίας και των πολιτισμικών πτυχών της περιοχής, ενώ παράλληλα τιμά τη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη.

Παράλληλα, το ίδιο διάστημα η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ υποστήριξε την διοργάνωση της Πρότυπης Ακαδημίας Στίβου ATFA, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ), στην οποία έλαβαν μέρος παιδιά ηλικίας 3-15 ετών στα αγωνίσματα δρόμου και άλματος εις μήκος, αλλά και ενήλικες στον αγώνα 1.500 μέτρων.

Μέσα από την πρωτότυπη δράση η ΗΛΙΟΣ προσέφερε στους συμμετέχοντες τα φοβερά ζυμαρικά Δεινοσαυράκια της σειράς ‘τα παιδικά μαςΗΛΙΟΣ, με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα ενώ συμμετείχε και στην απονομή των επάθλων, προσφέροντας στους ισάριθμους νικητές όλων των αγωνισμάτων κουτιά δώρου με τα νόστιμα και ποιοτικά ελληνικά ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ.

Οι χορηγίες της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ σε αθλητικές δράσεις συνεχίστηκαν και τον Ιούλιο με την υποστήριξή της στο τρίτο τουρνουά MASTERS που διεξήχθη στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley.

Αναγνωρίζοντας την αξία της προσφοράς, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετείχε στην Εβδομάδα Γαστρονομίας Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων στο πλαίσιο του 3ου Authentic Big Blue, μια διοργάνωση με αθλητικές, πολιτισμικές και γαστρονομικές προεκτάσεις. Τα εκλεκτά προϊόντα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ αποτέλεσαν την πρώτη ύλη στα μοναστηριακά γεύματα που πραγματοποιήθηκαν αναδεικνύοντας μέσα από αυθεντικές συνταγές τη μοναδική γεύση των ζυμαρικών της εταιρείας.

Επιπλέον, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ταξίδεψε στο πλαίσιο του 3ου Παιδικού Φεστιβάλ υγείας, διατροφής και αθλητισμού, στη Θεσσαλονίκη, στη Δ.Ε.Θ., όπου οι μικροί φίλοι ενημερώθηκαν για την υγεία, τη διατροφή και τον αθλητισμό μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα την αξία των ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ.

Υποστηρικτής του Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας

Παράλληλα, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ αποτέλεσε υποστηρικτή στον Ημιμαραθώνιο της Κέρκυρας επιβραβεύοντας την προσπάθεια των αθλητών και χαρίζοντάς τους τα υψηλής διατροφικής αξίας ζυμαρικά της. Ταυτόχρονα, συμμετείχε στην απονομή των επάθλων προσφέροντας κουτιά δώρου με ποικιλία ζυμαρικών ενώ διέθεσε ποσότητες ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στο κοινωνικό παντοπωλείο και στα συσσίτια της Μητρόπολης.

Επιπλέον,  υποστήριξε τον αγώνα Greece Race for the Cure®, προσφέροντας ζυμαρικά στους συμμετέχοντες και στους εθελοντές του μεγαλύτερου αθλητικού και κοινωνικού γεγονότος στην Ελλάδα, με στόχο την ενημέρωση και την υποστήριξη όλων των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού.

Τέλος, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ήταν χορηγός των Προεθνικών ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Ανατολικής Αττικής για την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν.

Θέτοντας σε προτεραιότητα την υπέρτατη αξία της προσφοράς, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, με τα βραβευμένα για την ανώτερη ποιότητα και μοναδική γεύση τους ζυμαρικά, έχει ενεργή δράση σε αξιόλογες πρωτοβουλίες αθλητικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού χαρακτήρα με τοπική και πανελλαδική εμβέλεια. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ (www.heliospasta.gr).

Διαβάστε επίσης, τα ζυμαρικά αλλιώς! 

Λίγα λόγια για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών “ΗΛΙΟΣ”

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932 έχοντας ως όραμα την ανώτερη ποιότητα και την πρωτοπορία. Με περισσότερα από 85 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά εντός κι εκτός συνόρων, η ΗΛΙΟΣ διαθέτει δίκτυο διανομής πανελλαδικής κάλυψης και πραγματοποιεί εξαγωγές και στις 5 ηπείρους. Η εταιρεία ΗΛΙΟΣ δημιουργώντας υψηλής ποιότητας ζυμαρικά και καινοτόμα προϊόντα έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

Επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, και νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς για τη γεύση και την ποιότητα τους. Επίσης, οι συσκευασίες ΗΛΙΟΣ έχουν  βραβευτεί για το σχεδιασμό τους.

Επικοινωνία με την εταιρεία: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ‘ΗΛΙΟΣ’
ΠΑΝ. ΣΠ. ΔΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. Ζ.T., 11ο  χλμ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ, ΤΚ: 144 51 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΤΗΛ: +30 2102840140-7, ΦΑΞ:+30 2102816787,
email: welcome@heliospasta.gr

Πηγή: www.naturanrg.gr

Προηγούμενο άρθροΠοδήλατο – Διακοπές σε 2 ρόδες
Επόμενο άρθροΗ Μεσογειακή Διατροφή, καταπολεμά τις χρόνιες νόσους