ΕυεξίαFitness31ος Γύρος Αθήνας: τρέχοντας ανάμεσα στα ωραιότερα μνημεία της Αθήνας

31ος Γύρος Αθήνας: τρέχοντας ανάμεσα στα ωραιότερα μνημεία της Αθήνας

31ος Γύρος Αθήνας: τρέχοντας ανάμεσα στα ωραιότερα μνημεία της Αθήνας . Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθήνας διοργανώνει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου τον «31ο Γύρο Αθήνας», ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο λαϊκό μαζικό αγώνα δρόμου που γίνεται από το 1982 στην πρωτεύουσα.

Η εκκίνηση θα δοθεί από το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 10:00 το πρωί για τις διαδρομές των 10 και των 5 χιλ και στις 10.15 των 2 χλμ. Η εκκίνηση των 2 χλμ για παιδιά και ΑμεΑ θα δοθεί από τη Βασ. Σοφίας & Πλουτάρχου, έναντι του Πολεμικού Μουσείου. Στη διαδρομή των 5 χλμ μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας από 12 ετών.

Ο Γύρος της Αθήνας δίνει τη δυνατότητα σε όλους να τρέξουν ακολουθώντας μια διαδρομή ανάμεσα στα ωραιότερα κτίρια και μνημεία της Αθήνας, χωρίς χρόνους και χρονόμετρα για τη χαρά της συμμετοχής και την ευεξία που δίνει η άθληση.

Οι εγγραφές στις εξωτερικές μονάδες του Οργανισμού θα γίνονται σύμφωνα με τις ημέρες και ώρες λειτουργίας τους, ενώ οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό τους από 18 έως 20 Οκτωβρίου.
Την ημέρα του αγώνα θα πραγματοποιούνται εγγραφές στον προαύλιο χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου, από 08:00 έως 09:30, ενώ οι εγγραφές των 2 χλμ θα πραγματοποιούνται στο χώρο εκκίνησης παιδιών & ΑµεΑ από 09:00 έως 09:30

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης