Life4ο Φεστιβάλ “Ευ Ζην” 25 & 26 Iουνίου 2016 

4ο Φεστιβάλ “Ευ Ζην” 25 & 26 Iουνίου 2016 

Το 4ο Φεστιβάλ “Ευ Ζην” που διοργανώνεται το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, έχει σκοπό να συνεχίσει την επιτυχημένη προσπάθεια της ομάδας Surfers4Life να:

 1. Διαδώσει τα μυστικά της ευεξίας και να προτείνει συμπληρωματικούς τρόπους διαχείρισης κρίσεων και ασθενειών.
 2. Στείλει το ενδυναμωτικό μήνυμα «Είμαι Νικητής» σε όλους όσους δοκιμάζονται.
 3. Στηρίξει έμπρακτα με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν (το 100% των εσόδων του Φεστιβάλ) επιλεγμένες οργανώσεις, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας και εμπνέουν με το έργο και τη δράση τους.

https://youtu.be/EM63ZuExIuo

Το 4ο Φεστιβάλ “Ευ Ζην” περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία ψυχικής και σωματικής τόνωσης για μικρούς και μεγάλους. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες όπως:

 • Ενδυναμωτικές και επιμορφωτικές ομιλίες γύρω από το Ευ Ζην, τη Διατροφή, τη Πρόληψη, τη Θετική Ψυχολογία καθώς και ποικίλες Ιστορίες δύναμης και έμπνευσης.
 • Σεμινάρια έγκριτων εναλλακτικών θεραπειών και βιωματικά εργαστήρια πάνω σε μουσικοθεραπεία, Yoga, Διαλογισμό κλπ
 • Εκθεσιακός χώρος με περίπτερα με περισσότερους απο 50 εκθέτες με προιόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται αποκλειστικά με το Ευ Ζην (‘Αθληση, ευεξία και ομορφιά, θεραπεία και αποκατάσταση, διατροφή κ.λπ.)
 • Εξετάσεις με κινητές μονάδες όπως για HIV/AIDS, ΗΠΑΤΉΤΙΔΑ B & C, ALZHEIMER, καρκίνο μαστού μέσα από ψηλάφηση κα.
 • Αθλητικές δραστηριότητες όπως spinning, zumba και pilates
 • Παιδικές δράσεις όπως face painting και άλλα επιμορφωτικά προγράμματα όπως «Το χώμα και ο ρόλος του», «το μέλι και η παραγωγή του» και ασκήσεις για παιδιά που βελτιώνουν την συγκέντρωση τους.
 • Στο ΕυΖην μπαρ, με γεύματα και χυμούς ευεξίας
 • Συναυλίες με καλλιτέχνες στη σκηνή της Τεχνόπολης

VISUAL-NIKHTHS-MAN-NEW_B

Συμμετοχή των Special Olympics Ηellas

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε και φέτος στο Φεστιβάλ τη συμμετοχή των Special Olympics Ηellas με την επίδειξη του αθλήματος Bocce. Το Bocce είναι ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα των Special Olympics καθώς συνδυάζει την άθληση αλλά και τη ψυχαγωγία. Μικροί και Μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συνυπάρξουν με τους αθλητές και να γνωρίσουν αυτό το υπέροχο άθλημα δημιουργώντας ομάδες Unified (άτοµα µε διανοητική αναπηρία και άτοµα χωρίς διανοητική αναπηρία συμμετέχουν σε ομάδες) αποδεικνύοντας  έμπρακτα ότι ο αθλητισμός ενώνει.
Oι ώρες επίδειξης του αθλήματος είναι το Σάββατο 25/6 13.45-15.15 και την Κυριακή 10.00-11.45 & 13.45-15.45

Οι Μουσικές δράσεις του Φεστιβάλ

Το Σάββατο 25 Ioυνίου στις 20:30, 50 performers θα μας ανυψώσουν με ένα μουσικό ταξίδι στον χώρο μέσα από κρουστά από την Βραζιλία, την Αφρική, την Μ. Ανατολή και την Μεσόγειο και με χορούς όπως στροβίλισμα κτλ.
Την Κυριακή 26 Ioυνίου στις 21:00, θα ταξιδέψουμε στον χρόνο από την Αναγέννηση μέχρι και σήμερα μέσα από αγαπημένες ανυψωτικές κλασσικές μελωδίες σε συνεργασία με την οργάνωση Αθήνα Πολιτιστική Εταιρεία Κύτταρο Ζωής Τεχνών & Γραμμάτων και το Αθηναικό Ωδείο. Το σχήμα θα περιλαμβάνει 45 επαγγελματίες μουσικούς κλασσικής μουσικής και μία χορωδία 50 παιδιών.
krousta_festival_event-cover

Η είσοδος στο χώρο του Φεστιβάλ και η συμμετοχή στις περισσότερες από τις παράλληλες δραστηριότητες είναι δωρεάν (Oμιλίες, Δωρεάν εξετάσεις, Παιδικές δράσεις, μεγάλη έκθεση).
Το εισιτήριο για την συμμετοχή στα αθλήματα και στις έγκριτες συμπληρωματικές τεχνικές διατίθεται έναντι του συμβολικού ποσού των €10 και η συμμετοχή σε κάθε συναυλία είναι €5. Μειωμένα εισιτήρια επίσης θα διατίθενται για φοιτητές, πολύτεκνες οικογένειες και ανέργους. Οι συμμετοχές σε όλες τις δράσεις για παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν.
Το ωράριο του Φεστιβάλ είναι από τις 10:30 το πρωι έως τις 24:00 το βράδυ και τις δύο ημέρες.
Τα εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr(http://www.viva.gr/tickets/festival/4o-eu-zin-festival/), στα Public και τηλεφωνικά στο 11876.

 
Λίγα λόγια για τις δράσεις της ομάδας των Surfers4Life:
Οι Surfers4Lifeείναι µία οµάδα δράσης που γεννήθηκε από το όραµα ενός καρκινοπαθή να διασχίσει µία θάλασσα για να ενδυναµώσει την κοινότητα των ανθρώπων που εµπλέκονται µε την νόσο αυτή. Η οµάδα διοργάνωσε µε επιτυχία τον 1ο Διάπλου Αλληλεγγύης, όπου 23 αθλητές διέσχισαν τον Ευβοϊκό τον Ιούνιο του 2012 και συγκέντρωσε χρήµατα για τρεις οργανώσεις. Από τότε συνεχίζει να οργανώνει και να συµµετέχει σε δράσεις συνεισφοράς και έµπνευσης όπως τα Φεστιβάλ Ευ ζην,η συμμετοχή στον 30οΚλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών για τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα και στον 31ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών για τη ΜΚΟ «Κ.Ε.Φ.Ι.», τα μηνιαία µαγειρέµατα για όσους έχουν ανάγκη σίτισης, οι ενδυναµωτικές οµιλίες για την σηµασία της συνεισφοράς σε ΤedMed, AthensBienalle κτλ. Η ομάδα έχει συνεισφέρει και έχει επηρεάσει θετικά πάνω από 120,000 ανθρώπους και έχει συγκεντρώσει 50,000+ ευρώ που τα έχει διαθέσει σε οργανισμούς που εμπνέουν με την δράση τους (Συλλογος Καρκινοπαθών ΚΕΦΙ, ΠΕΣΠΑ, Αμυμώνη και άλλους). Φέτος όλα τα έσοδα θα διατεθούν για να υλοποιηθεί το όραμα της Μυρτώ Σκοτίδα που έδωσε πολλές μάχες για την υγεία της και για την υγεία όλων μας για ένα πρότυπο κέντρο που διαδίδει τα μυστικά της ευεξίας, το Σπίτι του Ευ Ζην.

Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να επισκεφτείτε τις παρακάτω σελίδες:
Ιστοσελίδα εκδήλωσης:http://www.wellbeingfestival.gr
Ιστοσελίδα ομάδας:  www.surfers4life.gr
Γενικό βίντεο ομάδας:  http://www.youtube.com/watch?v=LrHx6Q_-tLU&feature=youtu.be
Σελίδα Facebook:  https://www.facebook.com/pages/Surfers-4-Life/189098131185814
Surfers στην Πράξη:  http://www.youtube.com/watch?v=JK0VH7Oftjk
Διάπλους Αλληλεγγύης:  http://www.youtube.com/watch?v=JJr3wZNWGN4
 
Πληροφορίες για τα Special Olympics Hellas μπορείτε να βρείτε εδώ:
www.specialolympicshellas.gr, www.facebook.com/specialolympicshellas
«We were designed to be awesome. The road to awesome goes through contribution.
Who wants to be awesome? »

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Contact to Listing Owner

Captcha Code