ΕυεξίαBody and mind4o Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα

4o Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα

O Σύλλογος Δασκάλων Κουνταλίνι Γιόγκα Ελλάδος (KYTA HELLAS)  σας προσκαλεί  στο 4ο Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα στις 16-17 Μαρτίου 2019 (12:00-19:00) στο Κτίριο Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134 ( ΗΣΑΠ Θησείο)

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται 12 μαθήματα κουνταλίνι γιόγκα καθώς και δραστηριότητες όπως διαλογισμός με γκονγκ, ομαδικός διαλογισμός, θεραπευτικές συνεδρίες sat nam rasayan, και έκθεση με προϊόντα/υπηρεσίες ευεξίας.

Προσκεκλημένος του Φεστιβάλ είναι ο διεθνούς φήμης εκπαιδευτής Δασκάλων Satya Singh που θα προσφέρει  3ωρο σεμινάριο με θέμα “Life Vision” «Όραμα Ζωής».

Το θέμα του 4ου Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο σε ένα ρητό του Yogi Bhajan.

The attitude of gratitude is the highest way of living

H στάση ευγνωμοσύνης είναι ο ύψιστος τρόπος ζωής

H Kουνταλίνι Γιόγκα είναι ένα από τα αρχαιότερα είδη γιόγκα που διατηρείται αναλλοίωτο ως σήμερα. Μια επιστήμη βασισμένη στη μελέτη του ανθρώπινου ψυχισμού η οποία χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό ασκήσεων, αναπνοών και ήχου, που επιδρούν με θετικό τρόπο σε ψυχή, νου και σώμα. Στη Δύση την εισήγαγε ο Yogi Bhajan το 1969 στην Καλιφόρνια, και από εκεί η γνώση αυτή σταδιακά μεταφέρθηκε στον υπόλοιπο κόσμο.

Γιατί να δοκιμάσω Κουνταλίνι Γιόγκα;

Το χαρακτηριστικό της Κουνταλίνι Γιόγκα είναι ο χρόνος και ο ρυθμός προόδου. Επιφέρει εξυγίανση σε όλα τα επίπεδα και οδηγεί στην επίγνωση άμεσα και γρήγορα, αποτελώντας έτσι ιδανική πρακτική για το σύγχρονο άνθρωπο που ζει στους ταχύτατους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Συμμετοχή: Δωρεά 10 ευρώ και για τις 2 ημέρες

Περισσότερες πληροφορίες, εγγραφή και πρόγραμμα στο www.yogaportal.gr

H Natura nrg είναι χορηγός επικοινωνίας!

Natura-logo-

 

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Contact to Listing Owner

Captcha Code