Αρχική Body and mind 6ο Pranayama από την Ayurveda Hellas

6ο Pranayama από την Ayurveda Hellas

88
ergastiri-pranayama-ayurveda-hellas-yoga

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά και τις πρόσφατες υγειονομικές συνθήκες, ξεκινάει νέος κύκλος Workshops – Σεμιναρίων από την Ayurveda Hellas, εισάγοντας τον θεσμό των Webinars!

Ελάτε να βιώσουμε την μαγική επίδραση της απελευθέρωσης & του ‘’ανοίγματος’’ της αναπνοής μας και κατ’ επέκταση την απελευθέρωση της Prana, της ζωτικής μας δύναμης!

Το 6o εργαστήρι της σειράς “Pranayama- Τεχνικών Αναπνοής και αξιοποίησης της Prana” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιουλίου και ώρα 19:00-21:00 στον όμορφο, ευρύχωρο χώρο μας στο διατηρητέο κτίριο της Αγιουρβέδα Ελλάς “The Home of Ayurveda” Νίκης 28 στη Πλάκα (δίπλα στο Σύνταγμα). Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε είτε με τη φυσική σας παρουσία (λόγω του ότι ο αριθμός των ατόμων είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας), είτε διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής ZOOM εύκολα και πατώντας ένα σχετικό Link, που θα σας σταλεί.

Διαβάστε επίσης, Αγιουρβέδα και Γιόγκα

Pranic Διατροφή και Τεχνικές Αναπνοής

Στο θεωρητικό κομμάτι του σεμιναρίου θα μιλήσουμε για την Pranic Διατροφή (σατβική). Η Prana βρίσκεται στον αέρα το μεγαλύτερο ποσοστό γιαυτό και μπορούμε να τη λάβουμε με τις τεχνικές αναπνοής,ωστόσο μπορούμε να τη λάβουμε και από άλλες πηγές όπως η τροφή. Όποτε:

α) Στο θεωρητικό σκέλος θα εξεταστούν λοιπόν ποιες είναι οι τροφές που εμπεριέχουν την περισσότερη Prana.

β) Στο πρακτικό θα γίνει εφαρμογή ειδικών τεχνικών αναπνοής για την καλύτερη αξιοποίηση της.

Εισηγητές:

Θεωρητικό σκέλος: Πρανική Διατροφή-Σοφία Παπαδοπούλου: Χημικός, Ερευνήτρια Αγιουρβέδα, Πρόεδρος της Ayurveda HELLAS A.E. & Πρόεδρος της ΕΛ.Ε.Μ.Ε.Ε.Α.

Πρακτικό σκέλος: Ειδικές Τεχνικές Αναπνοής Pranayama-Βασίλη Χατζηνικολάου – Sivaprakash, εξαιρετικός και έμπειρος εισηγητής του συστήματος SATYANANDA YOGA

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, καλέστε στα τηλέφωνα της Ayurveda Hellas  210 3632350,  2310 887679.

Πηγή: www.naturanrg.gr, Naturanrg#114

Προηγούμενο άρθροΗ ευτυχία έχει χρώμα μπλε
Επόμενο άρθροΦραγκόσυκο, μία καλοκαιρινή υπερτροφή