ΔιαγωνισμοίΕΛΗΞΕ - 6 τυχεροί νικητές κερδίζουν ένα σετ με τα νέα προϊόντα...

ΕΛΗΞΕ – 6 τυχεροί νικητές κερδίζουν ένα σετ με τα νέα προϊόντα Ecos

Το Πρώτο δώρο για το 2022 θα είναι από το αγαπημένο σας Ecos !!!

Τα Χριστούγεννα είναι ίσως η πιο αγαπημένη γιορτή του χρόνου. Στην καρδιά του χειμώνα, με λαμπάκια να αστράφτουν παντού και τη γλυκιά ανυπομονησία ενός νέου έτους γεμάτο υποσχέσεις!

Τα Ecos εύχονται το 2022 να κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα και να σκορπίσει ευτυχία και υγεία!

Γνωρίστε τα νέα ECOS™

From the Earth to Your Home

Η Πράσινη επιστήμη και η φύση “προίκισαν “ τα προϊόντα ECOS Νο.1 πράσινο απορρυπαντικό σε πωλήσεις στην Αμερική (US) 

με μοναδικά χαρακτηριστικά!

• Υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένα!
• Με εκπληκτικά φυσικά αρώματα
• Χωρίς πειράματα σε ζώα
• Χωρίς βλαβερά κατάλοιπα
• Με ισορροπημένο pH
• Χωρίς φωσφορικά άλατα, φθαλικές ενώσεις.
• Χωρίς οπτικά λαμπρυντικά
• Vegan!

Επίσης, έχει λάβει την παγκοσμίου κύρους πιστοποίηση “Safer Choice” από τον EPA, η οποία με αυστηρούς περιβαλλοντικούς κανόνες, επιτρέπει στους καταναλωτές να βρίσκουν προϊόντα που είναι υψηλής απόδοσης και ασφάλειας, για την υγεία των ανθρώπων και του περιβάλλοντος.

Το αγαπημένο σας απορρυπαντικό σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα σετ με όλα τα νέα προϊόντα Ecos!

6 νικητές θα κερδίσουν 6 προϊόντα:

1 Ecos Υγρό απορρυπαντικό ρούχων με ενσωματωμένο μαλακτικό σε πρακτικό μέγεθος 1lt αλλά με 33 πλύσεις!
1 Ecos Υγρό απορρυπαντικό βρεφικών ρούχων με ενσωματωμένο μαλακτικό σε πρακτικό μέγεθος 1lt αλλά με 33 πλύσεις!
1 EcosNext – μοναδική καινοτομία! Απορρυπαντικό ρούχων σε μορφή φύλλου – 50 πλύσεις!
1 Ecos Υγρό πιάτων με νέο μοναδικό άρωμα αχλαδιού
1 Ecos Αντισηπτικό gel χεριών με 80% αλκοόλη 80ml
1 Ecos Αντισηπτικό gel χεριών με 80% αλκοόλη 250ml

Ecos: Τα κορυφαία προϊόντα καθαρισμού με τη σφραγίδα της φύσης

 

 

 

H ιστορία των Ecos ξεκίνησε πριν 50 χρόνια στην Αμερική από τον Έλληνα Ευτύχιο Βλαχάκη το 1967 και από τον Μάρτιο του 2018 παράγονται πλέον και στην Ελλάδα!

Πέντε δεκαετίες καινοτομίας, κοινωνικής ευθύνης, περιβαλλοντικής υπευθυνότητας και εμπιστοσύνης των καταναλωτών.

54 Χρόνια πρωτοπορίας και έρευνας στην πράσινη επιστήμη, 54 χρόνια αγάπης για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τα ζώα.

Τα προϊόντα Ecos καλύπτουν τις κατηγορίες ρούχων, πιάτων γενικού καθαρισμού και σαπούνια χεριών. Αποτελούνται κατά κύριο λόγο από 4 συστατικά – 100% ανανεώσιμα και φυτικής προέλευσης (Νερό, Αιθέρια Έλαια, Βιολογικά Βότανα, Καλαμπόκι, Καρύδα, Εσπεριδοειδή). Διατίθενται σε όλα τα μεγάλα Super Market!


Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like στις σελίδες της Earth Friendly Products Hellas και της Νatura nrg , share τον διαγωνισμό και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η NATURA NRG / www.naturanrg.gr  (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία ECOS™ διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 6 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν ο καθένας από ένα σετ με τα νέα προϊόντα της εταιρείας Ecos:

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Εcos, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 15.00 την 22.11.2021. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 22.11.2021, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 6 νικητές και 6 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία ecos. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  Πηγή: www.naturanrg.gr

  Εγγραφείτε σήμερα!

  Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

  NaturaBUZZ

  - Advertisement -

  Νεα

  Δείτε Επίσης

  Contact to Listing Owner

  Captcha Code