Αγορά7.400 επισκέπτες τίμησαν το Bio Festival 2022

7.400 επισκέπτες τίμησαν το Bio Festival 2022

Το 2ο Bio Festival ολοκληρώθηκε κερδίζοντας τις εντυπώσεις εκθετών και επισκεπτών για την άρτια διοργάνωσή του και την αξιόλογη εμπορική του επιτυχία. 7.400 επισκέπτες τίμησαν το Bio Festival 2022 

Το 2ο Bio Festival ολοκληρώθηκε με επιτυχία αναδεικνύοντας τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα και την κουλτούρα του eco living σε πρωταγωνιστές!

7.400 επισκέπτες τίμησαν το Bio Festival 2022

Μια μεγάλη βιολογική γιορτή

Η μεγάλη βιολογική γιορτή της πόλης συγκέντρωσε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, πλήθος από επαγγελματίες του κλάδου, καθώς και καταναλωτές. Από τις 6 έως τις 8 Μαΐου, 130 εκθέτες υποδέχτηκαν 7.400 στοχευμένους επισκέπτες. Ο μεγάλος πλούτος των προϊόντων, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, το κλίμα χαράς και αισιοδοξίας που επικράτησε και οι εμπορικές πράξεις που πραγματοποιήθηκαν, έθεσαν τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη τόσο του Φεστιβάλ όσο και της κουλτούρας του healthy και eco living στην Ελλάδα.

Νέες τάσεις και ολοκαίνουργια προϊόντα παρουσιάστηκαν στο κοινό. Καινοτομίες, πρωτότυπες ιδέες, αποτέλεσαν τη βάση των προτάσεων των εκθετών του φεστιβάλ. Οι εκθέτες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να συνομιλήσουν με το κοινό. 7.400 επισκέπτες τίμησαν το Bio Festival 2022

Το bio… κοινό έδωσε ραντεβού εδώ

Εκατοντάδες καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά παραγωγούς και εμπόρους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των βιολογικών, φυσικών και vegan προϊόντων από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το φεστιβάλ να αποτελέσει πυρήνα ζύμωσης θετικών εξελίξεων στην αναπτυσσόμενη αγορά των βιολογικών προϊόντων. Τόσο οι καταναλωτές, που ήδη έχουν εντάξει τα βιολογικά προϊόντα στην ζωή τους και την καθημερινότητά τους και που γνωρίζουν τι ακριβώς ζητούν όσο και αυτοί που επιθυμούσαν να μυηθούν για πρώτη φορά σε ένα πιο υγιεινό και εναλλακτικό τρόπο ζωής, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, να δοκιμάσουν και να κάνουν τις αγορές τους.

7.400 επισκέπτες τίμησαν το Bio Festival 2022

Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις που κέρδισαν τις εντυπώσεις

Σημαντικό ρόλο στην εδραίωση της bio κουλτούρας, καθώς και στην περαιτέρω επιμόρφωση των επαγγελματιών, γύρω από τις εξελίξεις του κλάδου αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη αγορά, διαδραμάτισαν τα σεμινάρια των Workshops & Seminars.

Κορυφαίοι εισηγητές από τον επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό, δημοσιογραφικό κόσμο μέσα από τις εισηγήσεις τους ανέλυσαν, μεταξύ άλλων, μία ευρεία θεματική γκάμα γύρω από τα βιολογικά και vegan προϊόντα, τις υπερτροφές, τους βιολογικούς μικρόκηπους και τη φυτική πρωτεΐνη.

Εύσημα από κοινό και επαγγελματίες απέσπασαν πέρα από τα Workshops & Seminars για την ευρηματικότητα και την πληρότητα της θεματολογίας τους, (αναλυτικά δείτε εδώ), και οι διαγωνισμοί γνώσεων πάνω στα βιολογικά και vegan προϊόντα που πραγματοποιήθηκαν στην κεντρική σκηνή, όπου μοιράστηκαν δεκάδες δώρα που προσέφεραν οι εκθέτες και τις τρεις ημέρες.

naturanrg-logoH Natura nrg, ως χορηγός επικοινωνίας, έδωσε δυναμικά το παρόν  συμμετέχοντας με περίπτερο, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με αναγνώστες της όσο και με επαγγελματίες του κλάδου. Ραντεβού στο επόμενο Bio Festival!

Πηγή: www.naturanrg.gr

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης