ΒιβλίοΑγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι

Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι

Bestseller το πρώτο ελληνικό υποστηρικτικό εγχειρίδιο για να βρούμε και να ζήσουμε την Αληθινή Αγάπη

Το θεωρώ βιβλίο καλής ζωής πρωτίστως και οδηγό αυτογνωσίας και αγάπης.

Βίκυ Τσιανίκα, δημοσιογράφος ΝΕΡΙΤ, θεατρολόγος και σύμβουλος ψυχικής υγείας

Δεν προορίζεται απλώς για να το διαβάσεις. Κράτα το δίπλα σου στο κομοδίνο και συμβουλέψου το όποτε χρειαστεί. Καλή επιτυχία!

Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέας, inspirational speaker, www.tsemperlidou.gr

Αν θέλεις επιτέλους να αντιμετωπίσεις την αλήθεια σου…Τότε κάνε μια χάρη στον εαυτό σου. Διάβασε το Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι και θα διαπιστώσεις πως όχι μόνο μπορείς να ονειρευτείς, αλλά μπορείς και να ζήσεις το όνειρο.

Χριστίνα Βίδου, δημοσιογράφος ΣΚΑΙ 100,3
Agapi_ToraBestseller in Public (1)
Με αυτά και άλλα θερμά λόγια περιγράφουν διαπρεπείς δημοσιογράφοι και ειδικοί το βιβλίο Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι, το οποίο εκδόθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2014 και ετοιμάζεται η δεύτερη έκδοση του. Το βιβλίο έγινε bestseller σε ένα μόλις μήνα στα καταστήματα Public όπου και διατίθεται αποκλειστικά. To Αγάπη Τώρα διατίθεται και ηλεκτρονικά μέσα από το www.agapitora.gr

Το Αγάπη Τώρα είναι το πρώτο ελληνικό υποστηρικτικό εγχειρίδιο για να βρούμε και να ζήσουμε την Αληθινή Αγάπη. Φαντάζει ρομαντικό; Μπορεί. Αλλά εδώ ακριβώς έγκειται η ιδιαιτερότητα του βιβλίου, καθώς η συγγραφέας, Τζιλ Δούκα, ομιλήτρια διεθνούς φήμης, και ο συν-συγγραφέας Νικόλας Ουρανός, ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων, πέρασαν από… σαράντα κύματα ώσπου να βρουν ο ένας τον άλλο.

 

Η ιστορία έχει ως εξής: έχοντας περάσει από πολύ πόνο και αποτυχημένες σχέσεις, έβαλαν στόχο να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να ζήσουν την Αληθινή Αγάπη. Εκπαιδεύτηκαν, συγχώρεσαν, έκαναν χώρο στο… σπίτι τους, εξερεύνησαν τη σεξουαλικότητά τους, έμαθαν να φλερτάρουν από την αρχή και πειθάρχησαν ώσπου να συναντηθούν. Και τελικά πέτυχαν τον στόχο τους.
Έπειτα από πάμπολλες ερωτήσεις που αφορούσαν το πώς μπόρεσαν να βρουν ο ένας τον άλλο και να ζουν την Αληθινή Αγάπη, η Τζιλ Δούκα και ο Νικόλας Ουρανός αποφάσισαν να γράψουν το Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι, όπου περιγράφουν τα βήματα που ακολούθησαν για να βρουν πρώτα τον ίδιο τους τον εαυτό και μετά ο ένας τον άλλο.

Δείτε την ιστορία μέσα από το video του βιβλίου:

Το βιβλίο απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που θέλουν να δημιουργήσουν μια σχέση χωρίς ημερομηνία λήξης. Στο βιβλίο οι αναγνώστες μέσα από ειδικές πρακτικές εφαρμογές μαθαίνουν πώς να θέτουν όρια στις σχέσεις τους, πώς να διαχειρίζονται τα λάθη τους, πότε βάζουμε το σεξ στη σχέση, τρόπους για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους. Το βιβλίο αποτελεί το Α και το Ω μιας διαδικασίας αυτοπροσέγγισης και ετεροπροσέγγισης, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να βρούμε τον άνθρωπό μας και να έλξουμε μια υγιή σχέση.

Μέσα από το διαδραστικό site www.agapitora.gr οι αναγνώστες μπορούν να λαμβάνουν επιπλέον υλικό και ασκήσεις και να ανταλλάσσουν τις εμπειρίες τους.
agapi_tora_book signing CY (1)

 

 

 

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς:
 Η Τζιλ Δούκα MBA, PCC είναι oμιλήτρια διεθνούς φήμης, συγγραφέας και mentor. Είναι από τις πρώτες Ευρωπαίες προσκεκλημένες ομιλήτριες σε 2 TEDx events στην Ασία και στην Ευρώπη. Η Τζιλ είναι Ελληνοκαναδή και έχει εκπαιδεύσει, κάνει coaching και mentoring σε χιλιάδες άτομα σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Ζει στην Αθήνα με τον σύζυγό της, Νικόλα Ουρανό. Για περισσότερες πληροφορίες βλέπε: www.jilldouka.gr  www.jilldouka.com

Ο Νικόλας Ουρανός είναι ειδικός σχέσεων, ομιλητής, συγγραφέας και πιστοποιημένος marriage mentor. Ως ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων ‒www.acadimiasxeseon.gr‒ μαζί με guest ειδικούς εκπαιδεύει εκατοντάδες ανθρώπους ώστε να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη σχέση χωρίς ημερομηνία λήξης. Εμφανίζεται και αρθρογραφεί στα ελληνικά και κυπριακά μέσα. Για περισσότερες πληροφορίες βλέπε: nikolasouranos.com

Το βιβλίο Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι κυκλοφορεί αποκλειστικά σε όλα τα Public Ελλάδας και Κύπρου σε έντυπη μορφή 160 σελίδων και πωλείται στην τιμή των 11 ευρώ. Επίσης, πωλείται σε ηλεκτρονική μορφή- e-book μέσα από τον σύνδεσμο www.agapitora.gr στην τιμή των 4,99 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον σύνδεσμο: www.agapitora.gr
facebook page: https://www.facebook.com/AgapiTora
Για πληροφορίες Τζιλ Δούκα τηλέφωνο: 2118005342 email: agapitora11@gmail.com info@jilldouka.com
 

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης