Αρχική Sex -Σχέσεις “Αγάπη για το λιγότερο τέλειο” από τις Εκδόσεις Πεδίο

“Αγάπη για το λιγότερο τέλειο” από τις Εκδόσεις Πεδίο

agapi-gia-to-ligotero-teleio-vivlio-Ekdoseis-Pedio

Το βιβλίο “Αγάπη για το λιγότερο τέλειο” αποτελεί μια θαυμάσια συνέχεια του προηγούμενου βιβλίου του Χαεμίν Σουμίν, “Όσα μπορείς να δεις μόνο όταν δεν βιάζεσαι”, το οποίο κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Πεδίο το Μάρτιο του 2018. 

Συγγραφέας: Haemin Sumin
Μετάφραση: Ηλίας Παπαζαχαρίας

Σε εκείνο το βιβλίο ο Κορεάτης βουδιστής μοναχός, συνδυάζοντας τις παραδόσεις Ανατολής και Δύσης, μας παροτρύνει, σε μια εποχή όπου όλοι μας βιώνουμε τον ξέφρενο ρυθμό της σύγχρονης ζωής, να “κόψουμε ταχύτητα” και να δούμε τα πράγματα που μας απασχολούν πιο ήρεμα και χωρίς βιασύνη.

Στο νέο του βιβλίο, ο συγγραφέας μας προτρέπει να αντισταθούμε στην τελειομανία που για άλλη μια φορά επιτάσσει ο σύγχρονος τρόπος ζωής. “Ακόμα κι αν δεν είναι τέλειο, αφήστε το στην άκρη και προχωρήστε στο επόμενο. Η έννοια της “τελειότητας” υπάρχει μόνο στο μυαλό σας, και ίσως να μην την αντιλαμβάνονται όλοι με τον ίδιο τρόπο”, υπογραμμίζει.

Η σοφία του Σουνίμ συμπυκνώνεται στην τέχνη του να αγαπάς κανείς τον εαυτό του και να φροντίζει τη ζωή του. Μόνο αν αποδεχθούμε πλήρως την ύπαρξή μας – με τα ελαττώματα και τις ατέλειές της – μπορούμε να δομήσουμε και να απολαύσουμε αληθινές και ολοκληρωμένες σχέσεις με τους συντρόφους, την οικογένεια και τους φίλους μας.

Πηγή: Naturanrg#106o, www.naturanrg.gr

Προηγούμενο άρθρο– EΛΗΞΕ- Κερδίστε το “Τσιπάκι της Γνώσης”
Επόμενο άρθροΦρούτα με κουκούτσια, υπέροχα καλοκαιρινά, πλούσια σε φυτοθρεπτικά