ΒιβλίοΑγάπη Τώρα …έρχεται με τον Άγιο Βαλεντίνο στο The Mall Athens!  

Αγάπη Τώρα …έρχεται με τον Άγιο Βαλεντίνο στο The Mall Athens!  

Μπορείτε να αποκτήσετε στις 13 και 14 Φεβρουαρίου με  συνολικές αγορές άνω των 50 ευρώ από τα καταστήματα του The Mall Athens το bestseller βιβλίο Αγάπη Τώρα : Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι, αξίας 11 ευρώ, με τις υπογραφές και την προσωπική αφιέρωση από τους συγγραφείς του.
Οι συγγραφείς και ειδικοί της Ακαδημίας Σχέσεων www.acadimiasxeseon.gr
Τζιλ Δούκα ΜΒΑ PCC, ομιλήτρια διεθνούς φήμης  και ο Νικόλας Ουρανός, ειδικός σχέσεων θα βρίσκονται στο The Mall Athens την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 11:00-19:00.
Στο  ειδικά διαμορφωμένο stage, οι επισκέπτες θα μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες, να συνομιλήσουν με τους bestselling συγγραφείς και να κάνουν τις ερωτήσεις τους που αφορούν στην Αγάπη και να λάβουν υπογεγραμμένο το βιβλίο Αγάπη Τώρα : Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι.
Το βιβλίο αν και αυτοέκδοση, έγινε bestseller σε ένα μόλις μήνα στα καταστήματα Public όπου και διατίθεται αποκλειστικά. To Αγάπη Τώρα διατίθεται και ηλεκτρονικά μέσα από το www.agapitora.gr
Το Αγάπη Τώρα είναι το πρώτο ελληνικό υποστηρικτικό εγχειρίδιο για να βρούμε και να ζήσουμε την Αληθινή Αγάπη. Φαντάζει ρομαντικό; Μπορεί. Αλλά εδώ ακριβώς έγκειται η ιδιαιτερότητα του βιβλίου, καθώς η συγγραφέας, Τζιλ Δούκα, ομιλήτρια διεθνούς φήμης, και ο συν-συγγραφέας Νικόλας Ουρανός, ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων, πέρασαν από… σαράντα κύματα ώσπου να βρουν ο ένας τον άλλο.
Δείτε την ιστορία μέσα από το video του βιβλίου:
https://www.youtube.com/watch?v=jhBKz9gD0Po
Το βιβλίο απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που θέλουν να δημιουργήσουν μια σχέση χωρίς ημερομηνία λήξης. Στο βιβλίο οι αναγνώστες μέσα από ειδικές πρακτικές εφαρμογές μαθαίνουν πώς να θέτουν όρια στις σχέσεις τους, πώς να διαχειρίζονται τα λάθη τους, πότε βάζουμε το σεξ στη σχέση, τρόπους για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.
Το βιβλίο αποτελεί το Α και το Ω μιας διαδικασίας αυτοπροσέγγισης και ετεροπροσέγγισης, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να βρούμε τον άνθρωπό μας και να έλξουμε μια υγιή σχέση.

Το βιβλίο Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι κυκλοφορεί αποκλειστικά σε όλα τα Public Ελλάδας και Κύπρου σε έντυπη μορφή 160 σελίδων και πωλείται στην τιμή των 11 ευρώ. Επίσης, πωλείται σε ηλεκτρονική μορφή- e-book μέσα από τον σύνδεσμο www.agapitora.gr στην τιμή των 4,99 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον σύνδεσμο: www.agapitora.gr
facebook page: https://www.facebook.com/AgapiTora
Για πληροφορίες Τζιλ Δούκα τηλέφωνο: 2118005342 email: agapitora11@gmail.com info@jilldouka.com

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.