Διαγωνισμοί-ΕΛΗΞΕ-Αλατοσπήλαιο Γλυφάδας: Zήσε απόλυτες στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας

-ΕΛΗΞΕ-Αλατοσπήλαιο Γλυφάδας: Zήσε απόλυτες στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας

NATURA NRG – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Κάνε Like & Share και ζήσε απόλυτες στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας

H Natura nrg και το Αλατοσπήλαιο Γλυφάδας  χαρίζουν σε 2 τυχερούς 2 διπλές  Δωροεπιταγές για 45’ Κύκλο Αναζωογόνησης (Αλατοθεραπεία, Χρωματοθεραπεία, Μουσικοθεραπεία) ! Επωφεληθείτε από τις ιαματικές  και θεραπευτικές ιδιότητες της Αλατοθεραπείας με ενδυνάμωση σώματος & πνεύματος!

«Αλατοθεραπεία για υγεία»… ότι καλύτερο για τον οργανισμό!

Άγχος-στρες; Άσθμα; Πνευμονία; Ιγμορίτιδα; Ίωση; Υπόταση; Έλκος; Ακμή; Αλλεργία; Ημικρανίες; Πόνοι μέσης; Αντιγήρανση; Για οποιαδήποτε πάθηση ή πρόληψη, το Αλατοσπήλαιο Γλυφάδας παρέχει ενδυνάμωση σώματος & πνεύματος καθώς στο εσωτερικό του εκλύονται 84 ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, σίδηρο, νάτριο, ιώδιο κ.α.), στοιχεία που ο ανθρώπινος οργανισμός απορροφά -φυσικά- μέσω της αναπνοής και του δέρματος.
Το αποτέλεσμα; Η σωματική χαλάρωση & ενίσχυση της καλής υγείας  που χαρίζουν την πλήρη προσωπική φροντίδα μέσα από τις ιαματικές & θεραπευτικές ιδιότητες της Αλατοθεραπείας!
Επίσης, πραγματοποιούνται Salt Cave YOGA ( Συνδρομή μηνός από 50€) και θεραπευτικά μασάζ όπως Ρεφλεξολογία (Reflexology), Σιάτσου μασάζ σώματος (Shiatsu), Ταϋλανδέζικο μασάζ σώματος (Thai massage), Φυσικό lifting προσώπου (Rejuvance) κ.α. διάρκειας 60 λεπτών. Το κόστος κύκλου Χαλάρωσης ( Αλατοθεραπεία, Χρωματοθεραπεία & Μουσικοθεραπεία ) ανέρχεται από 10€/άτομο – 45λεπτη συνεδρία και 50€/άτομο συνδρομή μηνός.
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like στις σελίδες facebook της Νatura nrg  http://on.fb.me/1yYJp2k και του  Αλατοσπήλαιου Γλυφάδας http://on.fb.me/1cimZJI και αντίστοιχα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Error: Contact form not found.


 
Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και το Αλατοσπήλαιο Γλυφάδας  διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου καθένας από τους 2 τυχερούς θα κερδίσουν 2 διπλές  Δωροεπιταγές για 45’ Κύκλο Αναζωογόνησης (Αλατοθεραπεία, Χρωματοθεραπεία, Μουσικοθεραπεία)

  1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στο Αλατοσπήλαιο Γλυφάδας, καθώς και των συγγενών τους.
  2. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  3. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 μ.μ την 5/2/2015. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι- Αθήνα) την 5/2/2014, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 2 νικητές και 2 αναπληρωματικοί.
  4. Mετά την κλήρωση ο νικητής θα ενημερωθεί άμεσα για το δώρο που κέρδισε με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  5. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από το Αλατοσπήλαιο Γλυφάδας. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Contact to Listing Owner

Captcha Code