GreenAmalaki (Άμλα): Το φρούτο του παραδείσου

Amalaki (Άμλα): Το φρούτο του παραδείσου

Ένα φρούτο έγινε η αιτία να χάσουμε τον Παράδεισο, αλλά ένα φρούτο μπορεί να μας βοηθήσει να τον ξαναβρούμε! Αυτό το φρούτο, που λέγεται Αμαλάκι ή Άμλα, έχει τις ουσίες που χρειάζεται κάθε οργανισμός αφενός για να καθυστερήσει τη γήρανση και να τονώσει το ανοσοποιητικό σύστημά του. Είναι ένας τρόπος απλός και απόλυτα φυσικός για να είμαστε όμορφοι, υγιείς και λαμπεροί. Amalaki (Άμλα): Το φρούτο του παραδείσου

Επιμέλεια: Σοφία Παπαδοπούλου / Χημικός – Ερευνήτρια Ayurveda / Πρόεδρος ΕΛ.Ε.Μ.Ε.Ε.Α. [www.ayurveda-hellas.gr] (Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εφαρμογής της Επιστήμης Ayurveda)

Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα μια για πάντα και γλιτώστε τον οργανισμό σας από την ταλαιπωρία των διάφορων ασθενειών, με μια φυσική και ασφαλή φόρμουλα ενός βοτάνου που αποτελεί την πλουσιότερη πηγή βιταμίνης C, για την προστασία των κυττάρων σας. Amalaki (Άμλα): Το φρούτο του παραδείσου

Η παράδοση

Σε αρχαιότατα ινδικά και άλλα ασιατικά κείμενα υπάρχει μια «συνταγή» για πλήρη αναζωογόνηση, τόνωση του οργανισμού και καλή υγεία. Πρόκειται για ένα φυτό που φύεται στην Ινδία και γενικότερα στην Ασία, το φρούτο το οποίο θεωρείται από τους σοφούς βοτανολόγους και τους ιατρούς σύμβολο ευζωίας και κατέχει απαράμιλλη θέση μεταξύ των φαρμάκων, ενώ πίστευαν ότι έφερνε τύχη.

Γνωρισέ το!

Το Αμαλάκι προέρχεται από ένα φυλλοβόλο αποφλοιωμένο δένδρο, ο καρπός του οποίου περιέχει την υψηλότερη -σε φυσική μορφή- ποσότητα βιταμίνης C και άλλες θρεπτικές ουσίες που δυναμώνουν τον οργανισμό μας και τον θωρακίζουν απέναντι σε ιούς και μολύνσεις.

  • Περιέχει -με φυσικό τρόπο- 20 φορές παραπάνω βιταμίνη C από τον καρπό του πορτοκαλιού και από οποιαδήποτε άλλη φυσική ουσία, ενώ είναι σημαντική πηγή ανόργανων στοιχείων και αμινοξέων.
  • Εδώ και χιλιετίες, ο αποξηραμένος καρπός αυτού του δέντρου χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της αιμορραγίας, της διάρροιας και της δυσεντερίας, για την πρόληψη από τα μικρόβια και την επούλωση των πληγών.
  • Επίσης, λειτουργεί ως καθαρτικό, για την ανακούφιση από δυσκοιλιότητα και αιμορροΐδες και ως προστατευτικό για τη λευκόρροια και την αρτηριοσκλήρυνση.
  • Το Αμαλάκι προστατεύει από δερματοπάθειες, λοιμώξεις του αναπνευστικού και το πρόωρο γήρας ενώ παρέχει αντιοξειδωτική προστασία.

Πού κάνει καλό;

  1. Είναι φυσικό αντιοξειδωτικό, που τονώνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα μια για πάντα και γλιτώνει τον οργανισμό σας από την ταλαιπωρία των διάφορων ασθενειών.
  2. Καθυστερεί τη φυσική διαδικασία γήρανσης του σώματος.
  3. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ανανεώνοντας και αναζωογονώντας το δέρμα.
  4. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και την αντίσταση του οργανισμού σε πολλές παθήσεις, ιδιαιτέρως τις αναπνευστικές.
  5. Βοηθάει στη διατήρηση της υγείας και της άριστης λειτουργίας του ήπατος και προστατεύει από κυτταρικές βλάβες αλλά και από τον διαβήτη.
  6. Ανακουφίζει από διάφορες στομαχικές ασθένειες, από τη δυσπεψία, τον βήχα, το κρυολόγημα, τον πονόλαιμο και άλλες λοιμώξεις του αναπνευστικού.

Με απλά λόγια, το Αμαλάκι αποτελεί μια ασπίδα προστασίας για τον οργανισμό, αφού «φορτίζει» θετικά τον άνθρωπο με βιταμίνη C, ανακουφίζει από τον μετεωρισμό και είναι χωνευτικό. Σε πειράματα που έχουν γίνει παρατηρήθηκε πως προστάτεψε τα περαματόζωα από μυοκαρδιακή νέκρωση. Στην Αγιουρβέδα χρησιμοποιείται ως καρδιοτονωτικό, αφροδισιακό, αντιπυρετικό και αντιδιαβητικό.
Το «Αμαλάκι» θα το βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία και βιολογικά καταστήματα.

Πηγή: NaturaNrg #73

 

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Contact to Listing Owner

Captcha Code