Αρχική Αποδράσεις Ανακαλύψτε τη συναρπαστική Μεσόγειο σε 300 ώρες βιντεο και 800.000 φωτο

Ανακαλύψτε τη συναρπαστική Μεσόγειο σε 300 ώρες βιντεο και 800.000 φωτο

Ανακαλύψτε τη συναρπαστική Μεσόγειο σε 300 ώρες βιντεο και 800.000 φωτο. Το tripinview.com, σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο επιλέγουν προορισμούς για διακοπές.

Μια εντυπωσιακή και πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα για τον τουρισμό και το ταξίδι, είναι στον αέρα εδώ και δύο μήνες. Η ελληνική ομάδα του TripInView κατακτά τον κόσμο ως η πιο καινοτόμα πλατφόρμα για να ανακαλύψεις με μοναδικό τρόπο τους καλύτερους προορισμούς για τις διακοπές σου.

Πρόκειται για μια παγκοσμίως μοναδική ιδέα που προσφέρει, για πρώτη φορά, γεωδαιτημένα (geo-tagged) εναέρια videos και αεροφωτογραφίες από ελικόπτερο, για το σύνολο των Ελληνικών ακτογραμμών. Το tripinview.com αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο με το οποίο, τόσο όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν, όσο και οι ονειροπόλοι-ταξιδιώτες του διαδικτύου από όλο τον κόσμο, θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να «πετάξουν» πάνω από προορισμούς σε όλη την παραθαλάσσια Ελλάδα -και όχι μόνο- και να απολαύσουν το μεγαλείο του Ελληνικού αρχιπελάγους και της μοναδικής πολυνησίας του.
TripinviewMilosGreece - Ανακαλύψτε τη συναρπαστική Μεσόγειο σε 300 ώρες βιντεο και 800.000 φωτο
Δημιουργήθηκε από την GeotagAeroview, μια ομάδα νέων επιστημόνων, επαγγελματιών και έμπειρων επιχειρηματιών από την Ελλάδα, που έβαλαν ως σκοπό να κινηματογραφήσουν και να φωτογραφήσουν όλη την ελληνική ακτογραμμή μέτρο προς μέτρο στη κυριολεξία. Έτσι, οι επισκέπτες του tripinview.com αποκτούν πρόσβαση σε ένα συναρπαστικό κόσμο 800.000 φωτογραφιών και 300 ωρών video (μέχρι στιγμής, αφού το πρότζεκτ συνεχίζει ακάθεκτα τη βιντεοσκόπηση)  από ολόκληρη την Ελληνική ακτογραμμή. Έχουν μια μοναδική ευκαιρία να βλέπουν τους παραθαλάσσιους προορισμούς και τα ξενοδοχεία που τους ενδιαφέρουν, όπως είναι στην πραγματικότητα.

Επιπροσθέτως, είναι η μοναδική πλατφόρμα που δίνει την πραγματική διάσταση των προορισμών για όσους κάνουν διακοπές με σκάφος, για τους εξερευνητές ερημικών παραλιών, για τους λάτρεις των extreme sports, ακόμη και για τους ερασιτέχνες ή τους επαγγελματίες ψαράδες.
trip-2_th87 - Ανακαλύψτε τη συναρπαστική Μεσόγειο σε 300 ώρες βιντεο και 800.000 φωτο

Ανακαλύψτε  τη Μεσογειακή ακτογραμμή της Ισπανίας, της Τουρκίας, της Γαλλίας, της Πορτογαλίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας, του Μονακό και της Μάλτας, με συνολικό μήκος 40.000 χιλιόμετρα! Οι επισκέπτες «ταξιδεύουν» με 300 ώρες βίντεο και 800.000 φωτογραφίες, σε 500 παραθαλάσσιους προορισμούς στην ακτογραμμή της Μεσογείου και σε 7.500 σημεία ενδιαφέροντος, όπως παραλίες, μαρίνες, λιμάνια, αγκυροβόλια, χωριά και αστικές περιοχές, ενώ έχουν την δυνατότητα να δουν τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα όπως ακριβώς είναι».

Παράλληλα, το tripinview.com προσφέρει στα ελληνικά ξενοδοχεία και τους Έλληνες επαγγελματίες του τουρισμού, την δυνατότητα να εγγραφούν στην πλατφόρμα και να διαφοροποιηθούν, παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα των προορισμών και των εγκαταστάσεών τους.

Προηγούμενο άρθροΤα τσιμπήματα του καλοκαιριού… και πώς να τα αντιμετωπίσετε
Επόμενο άρθροVeggie Μουσακάς