ΑγοράΑσημένιο βραβείο για τους Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Ασημένιο βραβείο για τους Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Ασημένιο βραβείο για τους Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

«Μια ιδιαίτερα μεγάλη τιμητική διάκριση για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου στην πιο δύσκολη χρονιά για τα ελληνικά βιολογικά ελαιόλαδα ,στον 22ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό βιολογικών ελαιόλαδων Premio BIOLinternational 2017, ο οποίος αποτελεί τον κορυφαίο διαγωνισμό βιολογικού ελαιολάδου σε όλον τον κόσμο.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία, στην πόλη Οστούνι, στην επαρχία του Μπρίντεζι, στην ιστορική περιοχή της Απούλια….γνωστή και ως The White City (Λευκή πόλη) από 18 έως 20 Μαρτίου 2017. Η Οστούνι μετά την καταστροφή της από τον Αννίβα ξαναχτίσθηκε από Έλληνες ενώ το όνομα της προέρχεται από το ελληνικό Astu néon (“Νέα πόλη”).

Συμμετείχαν πολυάριθμα αποκλειστικά βιολογικά ελαιόλαδα (περισσότερα από 350) από πολλές χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Τυνήσια, η Τουρκία, η Πορτογαλία, το Ισραήλ, η Αργεντινή, οι Η.Π.Α, η Κροατία, το Μαρόκο κλπ.

Όλα τα βιολογικά ελαιόλαδα αξιολογηθήκαν από ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου παγκοσμίου φήμης με τυφλή γευσιγνωσία (panel expert tasters).

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου συγκεντρώνοντας υψηλή βαθμολογία βραβεύτηκαν για το ΦΥΛΛΙΚΟΝ organic evoo τους με το ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ που αποτελεί μεγάλη τιμή και επιβράβευση της προσπάθεια μας επί 24 χρόνια για την επίτευξη ανώτερης ποιότητας.

Το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί για το ΦΥΛΛΙΚΟΝ organic evoo το 5ο βραβείο στον BIOL international competition και το 59ο συνολικά βραβείο σε παγκόσμιους και διεθνείς διαγωνισμούς για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου την τελευταία πενταετία”.

Γεώργιος Σακελλαρόπουλος

Ε – mail: geosakel@gmail.com

Site: www.bioarmonia.gr

(https://www.bioarmonia.gr/el/βραβεύσεις)

 

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης