LifeATP Training Triathlon Camp 25-26 Σεπτεμβρίου

ATP Training Triathlon Camp 25-26 Σεπτεμβρίου

Τελειοποιείστε την προετοιμασία σας για το Ironman 70.3 στο Costa Navarino 

Κατά τη διάρκεια του τριαθλητικού camp θα προπονηθείτε με την ATP Training και τον προπονητή Θωμά Παπαβασιλείου στις επίσημες αγωνιστικές διαδρομές του ΙΜ 70.3 στο Costa Navarino. Επιπλέον θα γίνει παρουσίαση και θα επακολουθήσει συζήτηση για την σωστή προετοιμασία, τεχνική και τακτική που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να ευχαριστηθείτε την εμπειρία και να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον αγώνα σας. ATP Training Triathlon Camp 25-26 Σεπτεμβρίου

Το camp αυτό θα είναι χρήσιμο για όλους τους τριαθλητές γενικά, αλλά και ειδικά για τους τριαθλητές που θα συμμετέχουν στο μεγαλύτερο τριαθλητικό γεγονός στη χώρα μας, στις 24 Οκτωβρίου 2021 στο Costa Navarino, Ironman 70.3 Greece.

Για όλα τα επίπεδα τριαθλητών (Δεκτά μόνο ποδήλατα δρόμου ή ΤΤ).

Πρόγραμμα Διημέρου

 • Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 13:00 Συνάντηση, ποδηλασία στη διαδρομή του ΙΜ 70.3
 • 20:00: Παρουσίαση και συζήτηση – 21:00 Δείπνο
 • Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 09:00 Κολύμβηση Open Water στη διαδρομή του ΙΜ 70.3
 • 11:00: Προπόνηση τρεξίματος στη διαδρομή του ΙΜ 70.3

Περιοχή προπονήσεων

Ρωμανός, Μεσσηνία  
Στις 25 Σεπτεμβρίου η συνάντηση θα είναι στο πάρκινγκ του Costa Navarino στις 13:00 έτοιμοι για ποδηλασία. ATP Training Triathlon Camp 25-26 Σεπτεμβρίου

Διαμονή

Υπάρχουν διάφορες επιλογές τόσο στη Γιάλοβα όσο και στο Ρωμανό και την Πύλο. Προτεινόμενα εκτός από το Costa Navarino είναι τα ZOE Seaside Resort Γιάλοβα, Karalis Beach Hotel Πύλος, Karalis City Hotel Πύλος.

Τι περιλαμβάνονται στην τιμή

 • Τρεις προπονήσεις, μία σε καθένα από κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο
 • Όχημα συνοδείας καθ᾽ όλη τη διάρκεια της ποδηλασίας
 • Παρουσίαση με συμβουλές προπονητικής, τακτικής, τροφοδοσίας και ενυδάτωσης για τον αγώνα
 • Ερωτηματολόγιο πριν το camp
 • Το κόστος είναι για τις προπονητικές υπηρεσίες μόνο. Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι για τα κόστη μετακίνησης, διαμονής και της διατροφής τους.

Κόστος συμμετοχής και πολιτική ακυρώσεων:

Το κόστος συμμετοχής είναι 80 €. Η ολοκλήρωση της εγγραφής σας γίνεται με κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης εντός 3 εργάσιμων ημερών από την εγγραφή σας. Εάν χρειαστεί να ακυρώσετε την κράτησή σας, θα γίνει επιστροφή του 100% εάν η ακύρωση είναι πάνω από 10 ημέρες πριν το camp, 50% εάν η ακύρωση γίνει από 10 έως 5 ημέρες πριν το camp και καθόλου επιστροφή εάν η ακύρωση γίνει τις τελευταίες 5 ημέρες πριν το camp.

Για την κράτηση της θέσης σας παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6Jt2QqctkLBMQ9Q84v5mBoaaLUz-WSuFEqPUcwxtqldS4_g/viewform

⇒ Δηλώσεις συμμετοχής έως Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου.

Τι θα χρειαστεί να φέρετε μαζί σας:

Όλο τον εξοπλισμό που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του αγώνα IM70.3

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι προπονητές κατέχουν άριστη γνώση Αγγλικής, Γαλλικής και Ιταλικής γλώσσας
 • Το ταξίδι έως το Costa Navarino είναι περίπου 4 ώρες οδικώς από την Αθήνα
 • Υπάρχουν πολλά σημαντικά φυσικά και ιστορικά μνημεία σημεία στην περιοχή. Έτσι το camp αυτό μπορεί εύκολα να συνδυασθεί με οικογενειακή εκδρομή.

Υποστηρικτές: Φαρμακείο Άγγελος Βενετσάνος, EΨΑ,  elvalcolour, Μαραμπού, Marathon Bikes

Χορηγός επικοινωνίας: Natura nrg

Λίγα λόγια για την ATP Τraining

Είναι μία ομάδα από κολυμβητές, δρομείς, ποδηλάτες και τριαθλητές με βάση το Μαραθώνα, που οποίοι συμμετέχουν σε διάφορες υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες και περιβαλλοντικές δράσεις. Η ομάδα διοργανώνει προπονήσεις όλο το χρόνο καθώς και αθλητικά events σε κολύμπι, ποδήλατο, τρέξιμο και τρίαθλο.

ATP Training Triathlon Camp 25-26 ΣεπτεμβρίουΟ προπονητής της ATP training

Ο προπονητής της ATP Training, Θωμάς Παπαβασιλείου είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ. Απέκτησε Master και Διδακτορικό Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το University of Southern California (USC) στο Λος Άντζελες, αλλά το πάθος του ήταν πάντα ο αθλητισμός και η φύση. Πρόσφατα ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στην προπονητική στη Σχολή Εφαρμοσμένης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έζησε στην Καλιφόρνια, για 26 χρόνια, όπου παράλληλα με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις ασχολήθηκε με πολλά σπορ, όπως τρέξιμο, τρίαθλο, κολύμβηση, ποδηλασία δρόμου και βουνού, beach volley, αναρρίχηση, windsurf, θαλάσσιο σκι, ιστιοπλοΐα, ski βουνού, snowboard, scuba diving, paragliding, kitesurf, surf και StandUp Paddleboarding (SUP).

Ο νόστος τον έφερε πίσω στην Ελλάδα, όπου έκανε το όνειρό του πραγματικότητα καθώς ασχολείται με τον αθλητισμό σαν προπονητής, αθλητής και διοργανωτής.

Προπονεί αθλητές σε αθλήματα αντοχής και εμπνέει απλούς αθλούμενους να εντάξουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους για μια καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία.

Πηγή: www.naturanrg.gr

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης