ΑγοράBEAUTIN™ COLLAGEN της myelements

BEAUTIN™ COLLAGEN της myelements

Από καθαρή πηγή για… ξε-κάθαρα αποτελέσματα!
Το BEAUTΙΝ™ COLLAGEN περιέχει υψηλής ποιότητας υδρολυμένο κολλαγόνο Peptan™, σε μορφή πεπτιδίων για αυξημένη απορρόφηση, είναι ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ, ενώ περιέχει και βιταμίνες A, B Complex, C και ψευδάργυρο. Ο συνδυασμός των στοιχείων της μοναδικής αυτής φόρμουλας προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό:
✓ ενισχύει την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας εκ των έσω. ✓ βελτιώνει την όψη του δέρματος & δυναμώνει τα μαλλιά και τα νύχια, ενδυναμώνει τους συνδετικούς ιστούς, τους χόνδρους και τις αρθρώσεις. ✓ έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες.
Σημαντικό ρόλο στην αξιοποίηση του κολλαγόνου από τον οργανισμό έχει και η προέλευσή του από καθαρή φυσική πηγή, καθώς διασφαλίζει ότι το κολλαγόνο είναι απαλλαγμένο από επιβαρυντικούς και επιμολυντικούς για την υγεία παράγοντες, όπως βαρέα μέταλλα.
Το BEAUTIN™ COLLAGEN παρέχει στον οργανισμό υψηλής ποιότητας κολλαγόνο από καθαρή φυσική πηγή ιχθύων, κολλαγόνο που σύμφωνα με έρευνες αξιοποιείται καλύτερα από τον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης, είναι ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ το οποίο λειτουργεί συμπληρωματικά ως παράγοντας πλήρωσης (filler) του δέρματος. Κυκλοφορεί σε δύο υπέροχες γεύσεις φράουλα-βανίλια & μάνγκο-πεπόνι για να επιλέξετε αυτή που προτιμάτε!
• ΙSOPLUS A.E. Τ. 210 9579707
www.healthyme.gr

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης