LifeBetter Life Day@Athens

Better Life Day@Athens

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Better Life Day@Athens επιστρέφει στην Αθήνα το Σάββατο 31 Μαΐου , δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να κάνουν  ένα βήμα μπροστά σε κάθε τομέα της ζωής τους ώστε να έχουν μια καλύτερη και όμορφη ζωή.

Όπως και πέρυσι, η Natura nrg, υποστηρίζει το μοναδικό αυτό event, ως χορηγός επικοινωνίας.

Στο θέατρο του Αμερικάνικου Κολλεγίου Deree στην Αγία Παρασκευή, θα συζητηθούν καθημερινά προβλήματα που αφορούν την καριέρα, τα οικονομικά, τις προσωπικές σχέσεις, την υγεία και το σώμα με στόχο οι συμμετέχοντες να βρουν λύσεις.
 Καταξιωμένοι ειδικοί, όπως o Dr. Jose Gomez απο την Αμερική, από το 2009 ψηφίζεται ένας από τους τοπ 10 ψυχαναλυτές της Αμερικής, ειδικός σε θέματα σχέσεων, θα ηγηθεί της ομιλίας «Διαχείρηση Θυμού: Πώς να δημιουργήσεις και να διατηρήσεις επιτυχημένες και μακροχρόνιες σχέσεις βασισμένες στη γαλήνη και τον αυτοέλεγχο.». Εκεί, θα μοιραστεί τις εμπειρίες του, θα προτείνει πρακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων ενώ θα υπάρχουν interactive ασκήσεις για όλους.
Εισιτήρια, στην μειωμένη τιμή των 20 ευρώ, μπορείτε να προμηθευτείτε από όλα τα Public καθώς και από το viva.gr, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:
 
http://www.betterlifeday.com/athens-2014-greek.html
http://www.viva.gr/tickets/conference/better-life-day-2014/
 
https://www.youtube.com/watch?v=lImT5ncdZSM

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης