To εργαστήριο “Βιολογικών Κρητικών Αρτοποιημάτων Μαθιουδάκη” θα βρίσκεται στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας στο διάστημα μεταξύ 8 -11/02/2019 στο πλαίσιο της έκθεσης HORECA – Greece.
√ Ελάτε να δοκιμάσετε τα βιολογικά vegan αρτοποιήματά μας και να συζητήσουμε τρόπους, ώστε να τα εντάξετε στο ελληνικό πρωινό του ξενοδοχείου σας ή στο menu του εστιατορίου σας ή στο bistrot σας.
√ Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε γευστικές γαστρονομικές απολαύσεις, που θα δημιουργήσουν τη δυνατότητα να προσελκύσετε ένα πιο ιδιαίτερο κοινό που αναζητούν ιδιαίτερες γεύσεις!
Στο ίδιο περίπτερο θα φιλοξενηθεί και το πρόγραμμα του Greek Breakfast για να απολαύσουμε μοναδικές γεύσεις και προϊόντα από όλη την Ελλάδα και να μάθουμε περισσότερα για την εμπειρία του Greek Breakfast – Ελληνικό Πρωινό
Το πρόγραμμα των live actions υπό την επιμέλεια του Chef Michael Marthas :
Παρασκευή 8/2/2019 – Σάββατο 9/2/2019 – Κυριακή 10/2/2019
12.00-14.00 γλυκές και αλμυρές τηγανίτες και λουκουμάδες
14.00-17.00 άνοιγμα παραδοσιακού φύλλου με διάφορες γεμίσεις
17.00-19.00 παρασκευές αυγών με τοπικά τυριά και αλλαντικά
Δευτέρα 11/2/2019
12.00-15.00 άνοιγμα παραδοσιακού φύλλου με διάφορες γεμίσεις
—————————————————————————————————————————————
Κρητικός Φούρνος – Οικογένεια Μαθιουδάκη
Με 38 χρόνια πορείας στο χώρο της αρτοποιίας και της υγιεινής διατροφής, καθώς και 12η συνεχή χρόνια στο χώρο των βιολογικών αρτοποιημάτων, o «Κρητικός Φούρνος – Οικογένεια Μαθιουδάκη συνεχίζει καινοτομικά να πρωτοπορεί, με σεβασμό στη Φύση & τον Άνθρωπο!
Ο πατέρας, Παύλος Μαθιουδάκης, ήταν από τους πρωτοπόρους δημιουργούς των αρτοποιημάτων ολικής άλεσης, ανοίγοντας έτσι το δρόμο στις επόμενες γενιές Μαθιουδάκη για ολοένα και πιο εμπνευσμένες διατροφικά δημιουργίες. Το εργαστήρι «Κρητικός Φούρνος – Οικογένεια Μαθιουδάκη» στο πέρασμα του χρόνου δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα βιολογικών, γευστικών αρτοποιημάτων χωρίς ζάχαρη & ζωικά παράγωγα.
Οι πιστοποιήσεις:
Το 1o αμιγώς βιολογικό εργαστήριο αρτοποιημάτων στην Ελλάδα, με πιστοποίηση των προϊόντων του από την Vegan Society.
Ενταγμένο από το 2017 στο Πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.)
πηγή: www.naturanrg.gr
Δείτε επίσης
- Τιμητική διάκριση «Top Coffee Bio Brand»Στο πλαίσιο διεξαγωγής των Coffee Busine...
- Η εταιρεία BioArt, με μακρόχρονη ιστορία στον χώρο των βιολογικών και των υγιειν...
- Η καινοτομία επιβραβεύεταιTα Healthy Diet Awards αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τ...
- Τρία χρόνια περίπου μετά το «Σπίτι της Αγιουρβέδα» στο όμορφο διατηρητέο κτίριο ...
- Οι εξορµήσεις µας σε ταβερνάκια και εστιατόρια αποτελούν αναπόσπαστο κοµµάτι του...
- Καταπράσινα μέρη, παραλίες με κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά, παραδοσιακοί οικ...
- Μια χρονιά σημαντικής κοινωνικής προσφοράς αποτέλεσε για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών...
- Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά και τις πρόσφατες υγειονομικές συνθήκες, ...
- Η εταιρεία Physis Laboratory είναι ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς ο σχεδιασμός των συ...
- To ECOCITY, για 17η χρονιά, οργανώνει το ECOCAMP 2020, πρόγραμμα θεματικής κατασ...
- Για την ρύθμιση της γλυκόζης στο αίμαΜία μοναδική φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη γι...