ΕυεξίαBody and mindBREATH MASTERY - LIFE MASTERY TRAINING

BREATH MASTERY – LIFE MASTERY TRAINING

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και χωρίζεται σε 9 ενότητες, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε και μεμονωμένα εάν ενδιαφέρεστε να έρθετε για λιγότερες ημέρες ή σας ενδιαφέρει συγκεκριμένη θεματολογία.

Θελήσατε ποτέ να δείτε με σοβαρότητα την προσωπική σας εξέλιξη; Να προκαλέσετε τον εαυτό σας να αγγίξει δυνατότητες που ποτέ δεν πιστεύατε ότι είχατε; Να μάθετε ποιοι είστε, ποιοι ήσασταν και ποιοι μπορείτε να γίνετε και να τα αγαπήσετε όλα έτσι κι αλλιώς;

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ;

Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 1 έτους αποτελεί ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ… και επιπλέον θα γίνετε επαγγελματίας Rebirthing Breathworker.
Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 1 έτους πραγματοποιείται υπό την καθοδήγηση της Διεθνώς Αναγνωρισμένης Breathmaster, Κάτια Μπουστάνη και της Εκπαιδεύτριας Rebirthing Breathwork & Breath Mastery Μαρίας Καυρολογάκη, που έχουν εγκριθεί και πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό Rebirthing Breathwork International (την επίσημη Σχολή Rebirthing του Leonard Orr) και τον Οργανισμό Global Breathing Awareness.

Κάθε ενότητα συμπεριλαμβάνει Συνεδρίες Rebirthing και Δημιουργικές Ασκήσεις που θα σας στρέψουν μέσα στον Εαυτό σας και θα ανακαλύψετε τις πιο βαθιές Αλήθειες. Θα διδαχθείτε επίσης τρόπους και θα σας δοθούν τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να ανακαλύψετε και να ξεπεράσετε τις αρνητικές αποφάσεις / μοτίβα σκέψης που λάβατε σε κάθε ηλικία. Θα ενδυναμωθείτε ώστε να τα αλλάξετε όλα αυτά και να δημιουργήσετε τη ζωή των ονείρων σας.
Woman levitating

Ενότητα 1

21/10/2017  – 22/10/2017

Τι είναι το Rebirthing Breathwork & Breath Mastery?
Η επιστήμη της αλλαγής του Νου: δουλεύοντας την σκέψη με Θετικές Δηλώσεις

Προσωπικό Ψέμα και Αιώνιος Νόμος: ανακαλύψτε την βαθύτερη αρνητική σκέψη που έχετε για τον εαυτό σας και η οποία επαναλαμβανόμενα σαμποτάρει τη ζωή σας σε κάθε επίπεδο
Τα 15 μεγάλα τραύματα: πώς φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση;
Ιστορία του Rebirthing Breathwork

Ενότητα 2 

25/11/2017   – 26/11/2017

Σύλληψη
Συνειδητή Εγκυμοσύνη
Γέννα
Πρόσβαση σε προγεννητικά στάδια της Συνειδητότητας
Ανακαλύψτε το δικό σας σενάριο Γέννησης
Μάθετε τι αποφάσεις λάβατε σε αυτό το στάδιο οι οποίες σχετίζονται με τις βασικές σας σκέψεις και το κυτταρικό σας αποτύπωμα.

Ενότητα 3

16/12/2017 – 17/12/2017

Νεογέννητο:  0 έως 9 μηνών
Νήπιο: 9 μηνών έως 3 ετών
Ανακαλύψτε τον πυρήνα των εξαρτητικών σας μοτίβων και βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην προσκόλληση και στην μη προσκόλληση…

Ενότητα 4
27/01/2018 – 28/01/2018

Εσωτερικό παιδί Προσχολική ηλικία: 3 έως 7 ετών
Εσωτερικό παιδί: 7 έως 11 ετών
Σύνδρομο Απόρριψης από τους γονείς
Το τραύμα του Σχολείου
Το τραύμα της Θρησκείας

Ενότητα 5
24/02/2018 – 25/02/2018

Εσωτερικό παιδί στην εφηβεία: 11 έως 18 ετών
Κάνοντας ειρήνη με τον εσωτερικό σας έφηβο
Ολοκληρώνοντας έναν ενεργειακό κύκλο
Εκπαίδευση στην Αναπνοή
Λεπτοφυής προσέγγιση της Αναπνοής και η σημασία της

Ενότητα 6

24/03/2018 – 25/03/2018

Πώς να γίνετε Υγιής Ενήλικας
Συγχώρεση
Ενώνοντας τα κομμάτια του πάζλ
Αντιμετωπίζοντας τα αρνητικά σας συναισθήματα όπως θυμός/φόβος/αμφιβολία
Συνεδρία Rebirthing Breathwork με ανοιχτά τα μάτια
Πρακτική μπροστά σε καθρέφτη

Ενότητα 7
28/04/2018 – 29/04/2018

Συνείδηση Ευημερίας
Δημιουργώντας τη ζωή που θέλετε
Ξεπερνώντας τις περιοριστικές σκέψεις και τα μοτίβα που σαμποτάρουν την ευημερία σας

Ενότητα 8
19/05/2018 – 20/05/2018

Φυσική Αθανασία και Πνευματική Κάθαρση με τα Στοιχεία
Ξεπερνώντας την Ασυνείδητη Τάση για Θάνατο
Μαθαίνοντας να χρησιμοποιείτε τα Στοιχεία: Γη, Αέρας, Νερό και Αγάπη
Πώς θα έχετε πρόσβαση σε Πνευματικές Συνθήκες και Πνευματική Διαφώτιση

Ενότητα 9
23/06/2108 – 24/06/2018

Εκπαίδευση στην Ηγεσία
Πώς να γίνετε ο Θεϊκός Εαυτός σας
Πώς να συνδεθείτε με την Άπειρη Ευφυΐα, την Άπειρη Δημιουργικότητα και την Άπειρη Υλοποίηση

♦ Για περισσότερες πληροφορίες για το Breath Mastery και την Κάτια Μπουστάνη απευθυνθείτε στην διεύθυνση: www.globalbreathingawareness.com
♦ Για πληροφορίες σχετικά με το Rebirthing Breathwork και την Μαρία Καυρολογάκη, απευθυνθείτε στην διεύθυνση: www.ananda.com.gr
♦ Για να κλείσετε τη θέση σας ή για να λάβετε την έκπτωση της έγκαιρης κράτησης ή για να σχεδιάσουμε ένα πακέτο πληρωμής, επικοινωνήστε με την Maria Kavrologaki στο Facebook ή στο mkavrologaki@gmail.com και στο +30 693 2239030

Σχετικά με την Κάτια Μπουστάνη:

Προωθεί την Συνειδητή Ζωή για έναν και για όλους με Αλήθεια, Απλότητα και Αγάπη. Master θεραπεύτρια, η Κάτια ενδυναμώνει ανθρώπους και τους βοηθά να αλλάξουν τη ζωή τους μέσα από τη δουλειά της ως Life Mastery Coach and Breathing Coach για περισσότερα από 10 χρόνια. Σε νεαρή ηλικία, η Κάτια σπούδασε Ψυχολογία στο U.N.S.W. στο Sydney, της Αυστραλίας. Ακολουθώντας την ανακάλυψή της σχετικά με το πόσο σημαντική είναι η Αναπνοή για την μεταμόρφωση, σπούδασε και διοργάνωσε σεμινάρια με τους μεγαλύτερους Master του κόσμου στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Η Κάτια για χρόνια μελέτησε διάφορες τεχνικές Αναπνοής (Breathwork) και κατέχει μία λίστα από πιστοποιητικά στον συγκεκριμένο τομέα.

Το 2013 απονεμήθηκε στην Κάτια από τον Οργανισμό Rebirthing International o τίτλος της Breath Master & Master Trainer. Είναι μία από τους 10 συνολικά αναγνωρισμένους Rebirthers παγκοσμίως από την επίσημη Σχολή του Leonard Orr.
Η Κάτια ενθαρρύνει την αυτό-βελτίωση και είναι αφοσιωμένη στην βοήθεια των ανθρώπων που θέλουν να φτάσουν στη μέγιστη δυνατότητά τους, κυριαρχώντας στο Νου και στην Αναπνοή – ενώ ταυτόχρονα σέβεται απόλυτα τις ανάγκες κάθε ανθρώπου.

Σχετικά με τη Μαρία Καυρολογάκη:

Η Μαρία εκπροσωπεί τον Οργανισμό Ananda Healing|Yoga|Bodywork, όπου εργάζεται ως Σύμβουλος Συνειδητής Αναπνοής (Breathing Coach) και ενεργειακή θεραπεύτρια. Είναι επίσης Εκπαιδεύτρια του ετήσιου Προγράμματος Breath Mastery & Life Mastery Training (αναγνωρισμένο από τον Οργανισμό RBI – Rebirthing Breathwork International).

Συντονίζει ομαδικά βιωματικά εργαστήρια Συνειδητής Αναπνοής, πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες προσωπικής εξέλιξης, ατομικές συνεδρίες και ομαδικά εργαστήρια για εγκύους, θεραπεία ζευγαριών, διαχείριση στρες εργαζομένων και γράφει άρθρα που στοχεύουν στην αυτογνωσία.
Άλλα εργαλεία που χρησιμοποιεί ως θεραπευτικά μέσα για τη σωματική αλλά και ψυχική υγεία είναι το MCKS Pranic Healing (Associate Pranic Healer) και η Ανθοθεραπεία (Ανθοϊάματα Bach, Flower Essence Society κλπ). Είναι επίσης Δασκάλα Παιδικής Yoga, μέσα από την οποία μεταξύ άλλων διδάσκει στα παιδιά απλές και εύκολες τεχνικές αναπνοών που τα βοηθούν σε πολλά επίπεδα.

Κύριος στόχος της είναι οι άνθρωποι να μπορούν να κοιτάξουν μέσα τους με αγάπη, κατανόηση και συμπόνοια και να δημιουργούν υγιείς σχέσεις σε κάθε τομέα της ζωής τους. Η ίδια είναι συνοδοιπόρος στο ταξίδι αυτογνωσίας που κάθε άνθρωπος επιλέγει να κάνει, με αγάπη, σεβασμό, υπομονή και επίγνωση.
Πηγή: www.naturanrg.gr

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.