ΑγοράCBDERMA CEL Δερματολογική φροντίδα για την αναγέννηση & ενυδάτωση της επιδερμίδας

CBDERMA CEL Δερματολογική φροντίδα για την αναγέννηση & ενυδάτωση της επιδερμίδας

CBDERMA CEL | Δερματολογική φροντίδα για την αναγέννηση & ενυδάτωση της επιδερμίδας

Η CBDERMA CEL™ της Cross Pharmaceuticals είναι καινοτόμος λιποσωμιακή γέλη τοπικής εφαρμογής με ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης και στοχευμένη δράση για εξιδεικευμένη φροντίδα και βαθιά ενυδάτωση.  Χάρη στα ενεργά της συστατικά η γέλη CBDERMA CEL™ συμμετέχει στην αναγέννηση και ενυδάτωση της επιδερμίδας, στην επιδιόρθωση του επιδερμικού φραγμού, στη μείωση της τοπικής ερυθρότητας και στην ανακούφιση από αίσθημα κνησμού. Η CBDERMA CEL™ αναδομεί και λειαίνει την αφυδατωμένη, ταλαιπωρημένη-ερεθισμένη επιδερμίδα και συμβάλλει στην ανάπλαση αμυχών, εκδορών και ήπιων εγκαυμάτων επαναφέροντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας και την ομοιόμορφη όψης της.

Η λιποσωμιακή γέλη CBDERMA CEL™ της Cross Pharmaceuticals ενσωματώνει τεκμηριωμένης αποτελεσματικότητας και φυσικής προέλευσης ενεργά συστατικά σε λιποσώματα τεχνολογίας CEL. Τα λιποσώματα έχουν την ικανότητα να εγκλωβίζουν τα φυσικά συστατικά στο εσωτερικό τους και να τα μεταφέρουν στον πάσχοντα ιστό.  Μόλις φτάσουν στην πάσχουσα περιοχή, απελευθερώνουν τα συστατικά αυξάνοντας τη συγκέντρωση τους τοπικά. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουν ταχύτερη απορρόφηση κατά 1,6 φορές και αύξηση της συνολικής διείσδυσης των ουσιών στα στρώματα της επιδερμίδας κατά 2,5 φορές για δραστικό και άμεσο αποτέλεσμα.

Η γέλη CBDERMA CEL™ είναι κατάλληλη για ενήλικες και παιδιά άνω των 3 ετών. Δεν περιέχει χρωστικές και parabens.

Το προϊόν διατίθεται στα φαρμακεία.

 

Λίγα λόγια για την CROSS Pharmaceuticals

Η Cross Pharmaceuticals μετρά περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας και αδιάλειπτης παρουσίας στον χώρο παροχής υπηρεσιών υγείας για πρόληψη, θεραπεία και αυτοφροντίδα. Στόχος μας στην CROSS είναι μέσα από το ευρύ φάσμα σκευασμάτων υψηλών προδιαγραφών και εγνωσμένης αξίας που διαθέτουμε να συμβάλλουμε ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Έχοντας αγαστή συνεργασία με επαγγελματίες υγείας όλων των ειδικοτήτων, ενδυναμώνουμε εξακολουθητικά το portfolio των συνταγογραφούμενων (Rx) ιδιοσκευασμάτων μας για να τους παρέχουμε αξιόπιστες θεραπευτικές λύσεις για το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής, την υγεία μας. Παράλληλα, ενισχύουμε διαρκώς τις μακροχρόνιες συνεργασίες μας με τις εταιρίες που εκπροσωπούμε, όπως είναι η Verisfield και η Nassington εδραιώνοντας έτσι ισχυρές στρατηγικές συμμαχίες. Τα τελευταία χρόνια επενδύουμε στη παραγωγή καινοτόμων ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ, παραφαρμακευτικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες θεραπευτικές ανάγκες της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας παρέχοντας αξιόπιστες επιλογές στους συνεργάτες φαρμακοποιούς.

 Για περισσότερες πληροφορίες: κα Χαρά Γκίνη Trade Marketing  Manager Cross Pharmaceuticals PC | 2114101280 | 6936 842 197

Πηγή : Natura nrg

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Contact to Listing Owner

Captcha Code