ΑγοράCrownhealth Force. Αν αθλείσαι, ό,τι καλύτερο

Crownhealth Force. Αν αθλείσαι, ό,τι καλύτερο

Το FORCE είναι ένα πατενταρισμένο συμπλήρωμα διατροφής νέας γενιάς σε κάψουλες. Βασίζεται στο ενεργό συστατικό GHERKIN extract ένα φυσικό εκχύλισμα που προέρχεται από μια ποικιλία μικρών αγγουριών (gherkin), που έρευνες έχουν αποδείξει ότι είναι πλούσιο σε ουσίες με αξιοσημείωτη αντιφλεγμονώδη δράση και επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Το FORCE είναι ένα πολύ συμπυκνωμένο προϊόν. Πάνω από 1000 κιλά φρέσκων αγγουριών χρειάζονται για να παραχθούν μόνο μερικά γραμμάρια εκχυλίσματος. Crownhealth Force. Αν αθλείσαι ότι καλύτερο

Σχεδιασμένο για ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές.

Όπως είναι γνωστό, η έντονη σωματική δραστηριότητα οδηγεί συχνά σε φλεγμονώδεις καταστάσεις που είναι επώδυνες και μπορεί να οδηγήσουν στην υποχρεωτική διακοπή της άσκησης.
Έρευνες έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα του αγγουριού δρα στα πρώτα στάδια της φλεγμονώδους διαδικασίας καθώς μειώνει τα επίπεδα της TNFalfa, μιας προ-φλεγμονώδους ουσίας, και έτσι διακόπτει έγκαιρα την αλυσίδα των φλεγμονωδών αντιδράσεων.

Το FORCE προσφέρει ταχύτερη αποκατάσταση μετά από έντονη σωματική δραστηριότητα. Βοηθάει τον οργανισμό σας να αντιμετωπίσει φυσικά τις φλεγμονές που δημιουργούνται από μυϊκούς τραυματισμούς και κακώσεις αρθρώσεων. Σειρά πανεπιστημιακών μελετών έχει δείξει ότι το προϊόν βοηθάει αποτελεσματικά με τοπική και συστηματική καταπραϋντική δράση.
Διατίθεται σε συσκευασίες με 60 γαστρο-ανθεκτικές κάψουλες. Συνιστώμενη ημερήσια δόση 2-3 κάψουλες για 15 μέρες, και στη συνέχεια μια κάψουλα την ημέρα για συντήρηση.
Συσκευασία με 60 κάψουλες, Αριθ. γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 51448/24/7/2015


Ο εκπρόσωπος της εταιρίας Neotropio κ. Θανάσης Παπαγεωργίου μιλά για τη θαυματουργή φυσική δράση του CROWNHEALTH FORCE

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης