ΔιαγωνισμοίΕΛΗΞΕ - Διαγωνισμός 13 χρόνια Νatura nrg 13 τυχεροί νικητές

ΕΛΗΞΕ – Διαγωνισμός 13 χρόνια Νatura nrg 13 τυχεροί νικητές

13 χρόνια μαζί!

Η Natura nrg γιορτάζει 13 χρόνια κυκλοφορίας 

και χαρίζει σε 13 τυχερούς νικητές

2 προϊόντα Active Iron For Women 

Το Active Iron For Women αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό 17 mg Θειϊκού Σιδήρου και μίας ειδικά σχεδιασμένης πολυβιταμίνης για γυναίκες με 16 βιταμίνες, μέταλλα & ιχνοστοιχεία.         

Διαγωνισμός 13 χρόνια Νatura nrg 13 τυχεροί νικητές

 Για να είστε κάθε μέρα… active!

Προσφέρετε στον οργανισμό σας όλη την ποσότητα Σιδήρου & Πολυβιταμινών που έχει ανάγκη!

Το Active Iron for Women σχεδιάστηκε ειδικά για τις γυναίκες ώστε να υποστηρίζει τα επίπεδα ενέργειάς τους, την ορμονική ισορροπία, την γνωσιακή λειτουργία και το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Η πατενταρισμένη φόρμουλα ενεργού σιδήρου του Active Iron, που έχει αναπτυχθεί από επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Δουβλίνου, σε συνδυασμό με το Active Multivitamin, ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα με 16 απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, συμβάλλουν σε μια ζωή γεμάτη από ενέργεια!

To Active Iron είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι προσφέρει:

Διαγωνισμός 13 χρόνια Νatura nrg 13 τυχεροί νικητές Διαγωνισμός 13 χρόνια Νatura nrg 13 τυχεροί νικητές

Διαγωνισμός 13 χρόνια Νatura nrg 13 τυχεροί νικητές

Συμβάλλει σε:

Ενέργεια
Ορμονική Ισορροπία
Γνωσιακή Λειτουργία
Ενίσχυση Ανοσοποιητικού Συστήματος
Μείωση Κούρασης
Δέρμα, Μαλλιά & Νύχια
Αιμοποιητικό Σύστημα
Μεταφορά Οξυγόνου

Ιδανικό για:

 • Συντήρηση των επιπέδων σιδήρου
 • Γυναίκες με έντονη καθημερινότητα, καθώς βοηθά στην αντιμετώπιση της κόπωσης
 • Γυναίκες με βαριά έμμηνο ρήση
 • Κατάλληλο και για Έγκυες Γυναίκες/ Θηλάζουσες
 • Παιδιά άνω των 12 ετών
 • Χορτοφάγους (vegetarian)
 • Αθλήτριες & αθλούμενες

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG / www.naturanrg.gr  (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία Bionat διεξάγουν διαγωνισμό όπου 13 τυχεροί/ές κατόπιν κλήρωσης θα κερδίσουν από 2 συσκευασίες Active Iron for Women !!

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό

 1. κάνε like στις σελίδες της Active Iron και της Νatura nrg στο Facebook
 2.  share τον διαγωνισμό
 3. tag ένα φίλο ή μία φίλη για να είναι κάθε μέρα…active!
 4. οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

   *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Bionat καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12.00 μ.μ. την 02.12.2022. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 02.12.2022, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 13 νικητές και 13 αναπληρωματικοί.
  3. Μετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν τηλεφωνικά ή με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία Bionat. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  Πηγή: www.naturanrg.gr

   

  Εγγραφείτε σήμερα!

  Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

  NaturaBUZZ

  - Advertisement -

  Νεα

  Δείτε Επίσης

  Contact to Listing Owner

  Captcha Code