Αρχική Διαγωνισμοί -ΕΛΗΞΕ-Διαγωνισμός 5 τυχεροί κερδίζουν από 2 συσκευασίες Memovigor2

-ΕΛΗΞΕ-Διαγωνισμός 5 τυχεροί κερδίζουν από 2 συσκευασίες Memovigor2

2204
Διαγωνισμός 5 τυχεροί κερδίζουν από 2 συσκευασίες Memovigor2

Διαβάζεις για την εξεταστική ή δίνεις φέτος Πανελλαδικές; Εργάζεσαι πολλές ώρες και τρέχεις να προλάβεις meeting και προθεσμίες; Μην ανησυχείς, υπάρχει λύση και μάλιστα φυσική! Διαγωνισμός 5 τυχεροί κερδίζουν από 2 συσκευασίες Memovigor2

Το No1 προϊόν στην κατηγορία της Μνήμης, λέγεται Memovigor2

Αποτελεί την ιδανική φυσική επιλογή για φοιτητές, μαθητές και εργαζομένους με έντονη πνευματική εργασία. Περιέχει συνολικά 17 φυσικά συστατικάβιταμίνες Β, και Ε, μέταλλα, φωσφολιπίδια και φυτικά εκχυλίσματα ginkgo biloba και μύρτιλο που είναι ευεργετικά για τη Μνήμη, τη Διαύγεια και την Συγκέντρωση. Διαγωνισμός 5 τυχεροί κερδίζουν από 2 συσκευασίες Memovigor2

Advertisements

Για Μνήμη, Διαύγεια και Συγκέντρωση

Θεωρείται ο πλέον απαραίτητος σύμμαχος στην καλύτερη συγκέντρωση και αποδεδειγμένα βοηθάει στην ενίσχυση της εγκεφαλικής λειτουργίας και πνευματικής διαύγειας! Κατάλληλο τόσο για μαθητές και φοιτητές κατά την απαιτητική εξεταστική περίοδο για απογείωση των επιδόσεών τους στο διάβασμα,  όσο και για σκληρά εργαζομένους με υψηλές πνευματικές απαιτήσεις, καθώς και μεγαλύτερης ηλικίας άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τη μνήμη τους.

Διαγωνισμός! 5 τυχεροί κερδίζουν από 2 συσκευασιεσ Memovigor2

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν από 2 συσκευασίες Μemovigor2. Αρίστευσε στις εξετάσεις και ξεχώρισε με την απόδοση και τις ιδέες σου στα meeting με το Memovigor2!

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Η NATURA NRG / www.naturanrg.gr  (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία Bionat διεξάγουν διαγωνισμό όπου 5 τυχεροί/ές κατόπιν κλήρωσης θα κερδίσουν από 2 συσκευασίες Memovigor2!!

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό

1. κάνε like στις σελίδες της Bionat και της Νatura nrg στο Facebook,

2. share τον διαγωνισμό,

3. tag ένα φίλο σου που θα χρειαστεί πνευματική τόνωση! 

4. οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Bionat καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12.00 μ.μ. την 21.09.2022. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 21.09.2022, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί.
  3. Μετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν τηλεφωνικά ή με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία Bionat. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  Πηγή: www.naturanrg.gr

   

  Προηγούμενο άρθροΠως να χάσετε βάρος μετά τις καλοκαιρινές διακοπές
  Επόμενο άρθροΗμέρες Ανοιχτών Αγροκτημάτων 24 – 25 Σεπτεμβρίου