Αρχική Διαγωνισμοί – ΕΛΗΞΕ – Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Φτερωτό...

– ΕΛΗΞΕ – Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Φτερωτό άλογο” Μέγαρο Μουσικής

diagonismos-megaro-mousikis-fteroto-alogo

Η Natura nrg σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής

σάς προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις

για το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 15:00 μ.μ.

«Το Φτερωτό Άλογο» καλπάζει για δεύτερη χρονιά στο Μέγαρο! Το αγαπημένο παραμύθι του Νίκου Καζαντζάκη στην Παιδική Σκηνή, με ζωντανή μουσική και θίασο 12 ηθοποιών και μουσικών.

Σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καζαντζάκη

Διάρκεια: 90 λεπτά περίπου (χωρίς διάλειμμα)

Ο ευρηματικός Βασίλης Μαυρογεωργίου σκηνοθετεί το κείμενο του μεγάλου συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη, η Άνδρη Θεοδότου υπογράφει τη θεατρική προσαρμογή, και ο Νίκος Κυπουργός ντύνει την παράσταση με παραδοσιακές μελωδίες και ανατολίτικους ήχους.

Σε αυτό το μαγικό ταξίδι στις νύχτες της Αραβίας, ζωντανεύει ένας κόσμος με βασιλιάδες και πριγκίπισσες, μάγους και δερβίσηδες, καραβάνια νωχελικά και άλογα ιπτάμενα. Δώδεκα πολυτάλαντοι ηθοποιοί αφηγούνται, ερμηνεύουν πολυφωνικά τραγούδια και παίζουν μουσικά όργανα, ταξιδεύοντας τα παιδιά, τους «προσκεκλημένους του βασιλιά», στη μακρινή Περσία, εκεί όπου οι πρίγκιπες τολμούν να φέρουν τα πάνω–κάτω, στο όνομα της αγάπης.

Το «Φτερωτό Άλογο» παρουσιάζεται σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καζαντζάκη στο πλαίσιο του κύκλου Το Μέγαρο των ΠαιδιώνΠαιδικό θέαμα και απευθύνεται σε παιδιά 5 ετών και άνω.

Συντελεστές

Θεατρική προσαρμογή |  Άνδρη Θεοδότου

Σκηνοθεσία | Βασίλης Μαυρογεωργίου

Επιστημονικός σύμβουλος | Νίκος Μαθιουδάκης

Μουσική | Νίκος Κυπουργός

Σκηνικά | Θάλεια Μέλισσα

Κοστούμια| Ιφιγένεια Νταουντάκη

Κινησιολογία | Έλενα Γεροδήμου

Φωτισμοί | Στέλλα Κάλτσου

Σκηνική πάλη | Θάνος Δερμάτης

Βοηθός σκηνοθέτη | Χρύσα Βακάλη

Με ζωντανή μουσική και θίασο 12 ηθοποιών και μουσικών:

Μιχάλης Βρεττός, Θανάσης Δόβρης, Ορφέας Ζαφειρόπουλος, Μιχάλης Κοιλάκος,  Έλενα Γεροδήμου,   Σωτήρης Μεντζέλος, Γιάννης Μπισμπικόπουλος,  Γρηγόρης Ποιμενίδης, Γιώργος Τσούρμας, Γιώργος Φουντούκος,Θανάσης Χαλκιάς, Στέλιος Χατζηγεωργίου


♦ Τιμή εισιτηρίου : 12 € (γενική είσοδος) * 7 € (σχολεία) *

♥ Τρίτη έως Παρασκευή παραστάσεις για σχολεία και ομάδες (10:15 π.μ.)

◊ Παραστάσεις για το κοινό κάθε Σάββατο (15:00) και Κυριακή (11:30 π.μ.)

*Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.

Εισιτήρια : 210 7282333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα Public

Πληροφορίες για σχολεία και ομάδες : 210 8668572

210 8665144 (τηλ. & φαξ)

Πληροφορίες:

http://www.megaron.gr, https://www.facebook.com/megaron.gr   

to-fteroto-alogo-Megaro-Mousikis-xoros


Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share τη σελίδα facebook της Νatura nrg  

και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας: 

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

   

  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η NATURA NRG, διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το Φτερωτό Άλογο» το Σάββατο 23 Νοεμβρίου | 15:00, Παιδική Σκηνή Α’ Νέος Εκθεσιακός Χώρος, Μέγαρο Μουσικής.

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία, καθώς και των συγγενών τους.

  1.  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει την 20.11.2019, ώρες 19.00. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 20.11.2019, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν την πρόσκληση τους από το Μέγαρο Μουσικής κατά την ημέρα της παράστασης. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  Προηγούμενο άρθροΤα Healthy Diet Awards 2020 ανέδειξαν τα ελληνικά καινοτόμα healthy προϊόντα
  Επόμενο άρθρο«B» Η μέλισσα influencer χρησιμοποιεί το instagram για την προστασία του είδους της