ΔιαγωνισμοίΕΛΗΞΕ - Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το "Ρεσιτάλ Εκκλησιαστικού...

ΕΛΗΞΕ – Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το “Ρεσιτάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου στις 22/12” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Κύκλος Χριστούγεννα στο Μέγαρο

Η Ουρανία Γκάσιου, σε ένα ακόμα εορταστικό ρεσιτάλ με σπουδαία έργα της γερμανικής και της γαλλικής σχολής του εκκλησιαστικού οργάνου, από τον Μπουξτεχούντε και τον Μπαχ έως τον Ρέγκερ, και από τον Σαιν-Σανς και τον Φρανκ ως τον Μαρσέλ Ντυπρέ.

Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης / 22 Δεκεμβρίου 2019 / 20:30 μ.μ.

Η ελληνίδα οργανίστα παρουσιάζει έργα θρησκευτικά (λουθηρανικά χορικά πρελούδια και αποσπάσματα μιας καθολικής λειτουργίας), επετειακά (Οι Τρεις Μάγοι του Δανού Όττο Μάλινγκ), αλλά και παστοράλ (βουκολικά κομμάτια, που παραπέμπουν στους βοσκούς που προσκύνησαν πρώτοι το θείο βρέφος), ακολουθώντας το πνεύμα των ημερών.

Alexandre-Pierre Boëly: Λειτουργία για την Ημέρα των Χριστουγέννων, έργο 11 (αποσπάσματα)
Dietrich Buxtehude: Ein feste Burg ist unser Gott, BuxWV 184
Von Gott will ich nicht lassen, BuxWV 221
J.S. Bach: Πρελούδιο και Φούγκα σε ρε ελάσσονα, BWV 532
Max Reger: Pastorale, έργο 59, αρ. 2
Marcel Dupré: Πρελούδιο από τη Συμφωνία αρ. 2, έργο 26
Cèsar Franck: Pastorale, έργο 19
Camille Saint-Saëns: Φαντασία αρ. 1 σε μι ύφεση μείζονα
Otto Malling: Wo ist der König der Juden, έργο 84, αρ. 2, από τους Τρεις Μάγους, έργο 84
Charles-Marie Widor: Συμφωνία αρ. 5, έργο 42, αρ. 1 (αποσπάσματα)

Ουρανία Γκάσιου  εκκλησιαστικό όργανο

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ υποστηρίζουν τη συντήρηση του εκκλησιαστικού οργάνου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Τιμές:
Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι: € 7,5
Ζώνη Ε: € 10, Ζώνη Δ: € 15, Ζώνη Γ: € 20, Ζώνη Β: € 25
Ζώνη Α: € 30, Διακεκριμένη Ζώνη: € 35

Χορηγοί επικοινωνίας:
EΡΤ, FREE MONEY, NATURA NRG, ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 103.7, ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 90.9, KOSMOS 93.6, ΔΙΕΣΗ 101.3, GALAXY 92, ΑΘΗΝΑ 9.84, ΜΟΝΟPOLI.GR, IN2LIFE.GR, NEWSBEAST.GR, ARTANDLIFE.GR, MONONEWS.GR, SOFOKLEOUSIN.GR, MUSICITY.GR, OMORFIZOI.GR, METEO.GR.

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας και 5 τυχεροί με τους συνοδούς τους θα κερδίσουν από μία πρόσκληση για το Ρεσιτάλ εκκλησιαστικού οργάνου της Oυρανίας Γκάσιου, στο Μέγαρο Μουσικής.
Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share στις σελίδες facebook του Μεγάρου Μουσικής και της Νatura nrg   και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και το Μέγαρο Μουσικής, διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί/ ές με τους συνοδούς τους θα κερδίσουν από μία πρόσκληση για το Ρεσιτάλ εκκλησιαστικού οργάνου της Ουρανίας Γκάσιου, στο Μέγαρο Μουσικής. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και του Μεγάρου Μουσικής, καθώς και των συγγενών τους.

  1. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα naturanrg.gr.Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει την 18.12.2019, ώρες 19.00.Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 18.12.2019, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από το Μέγαρο Μουσικής. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  Εγγραφείτε σήμερα!

  Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

  NaturaBUZZ

  - Advertisement -

  Νεα

  Δείτε Επίσης