Αρχική Body and mind Διάλεξη για την θετική αξιοποίηση των αλλαγών μέσω της γιόγκα

Διάλεξη για την θετική αξιοποίηση των αλλαγών μέσω της γιόγκα

Swami-Sivamurti-dialexi-Gaia-Naturanrg

Μία ενδιαφέρουσα διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019, ώρα 18:00-20:00 της Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι στο “Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας Κέντρο ΓΑΙΑ – Αμφιθέατρο Άγγελος Γουλανδρής» (Όθωνος 100)

Η Σουάμι Σιβαμούρτι θα αναπτύξει μέσα από την διάλεξή της πώς μέσα από τεχνικές της γιόγκα μπορούμε να αφομοιώσουμε και να καλωσορίσουμε τις αλλαγές στην ζωή μας με θετικότητα και δημιουργικότητα.

Στην αρχαία ελληνική φιλοσοφία είχε υποστηριχτεί ότι η διαρκής κίνηση και μεταβολή αποτελεί το θεμελιώδες χαρακτηριστικό της πραγματικότητας, που μοιάζει με την εικόνα ενός ποταμού που παραμένει ίδιος ενώ το νερό που κυλάει μέσα του αλλάζει διαρκώς. Αυτό έχει εκφραστεί μέσα από την φράση του Ηράκλειτου “τα πάντα ρει, μηδέποτε κατά τ’αυτό μένειν“.

Η φύση όλων των πραγμάτων είναι η ίδια η αλλαγή

Η ζωή η ίδια είναι οι αλλαγές της. Και η θετική αξιοποίηση αυτών των αλλαγών είναι το κλειδί για την ισορροπημένη, αρμονική και ευτυχισμένη ζωή.

Η φιλοσοφία της γιόγκα θεωρεί ότι οι αλλαγές είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής και της εξέλιξής μας και εν τέλει με τη θετική αντιμετώπιση και διαχείρισή τους “παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας” και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τη ζωή μας.

«Καθώς μαθαίνουμε να προσαρμοζόμαστε στην αλλαγή, μαθαίνουμε επίσης να ζούμε τη ζωή όχι στο παρελθόν, ούτε να ονειρευόμαστε το μέλλον, αλλά στην παρούσα στιγμή. Ζώντας στο παρόν βρίσκουμε την απάντηση στο ποιοι πραγματικά είμαστε.»  Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι

Η εισφορά για το πρόγραμμα είναι 10 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες : www.satyanandayoga.gr
yoga.science.of.life@satyanandayoga.gr, info@satyanandayoga.gr

τηλ. 6956-481231 & 210 6644189 (Δευτ.-Παρ: 09.00-17.00)

Κρατήσεις:

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας πατώντας εδώ

Πηγή: www.naturanrg.gr

 

Προηγούμενο άρθρο– ΕΛΗΞΕ- Κερδίστε 3 συσκευασίες με προϊόντα μελιού Άξιον Εστί
Επόμενο άρθροΤα βασικά για το Τρίγωνο: Παραλλαγές για όλα τα σώματα