ΑγοράΔυναμικό «αποτύπωμα» της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στην Anuga

Δυναμικό «αποτύπωμα» της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στην Anuga

Στην έκθεση Anuga, που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 13 Οκτωβρίου, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της εξωστρέφειάς της, μέσω της μεγαλύτερης έκθεσης τροφίμων και ποτών διεθνώς.

Βιολογικά ζυμαρικά Kiddo Pasta by Helios

Ειδικότερα, η ΗΛΙΟΣ παρουσίασε στους επισκέπτες της έκθεσης, από την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική, τις δύο νέες σειρές ζυμαρικών, τα βιολογικά Kiddo Pasta by Helios και τα Helios Greek Pasta, όλα Loi Approved. Τα εν λόγω προϊόντα, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών και έχουν ιδιαίτερη απήχηση, σηματοδοτούν μια νέα εποχή για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στην Αμερική, καθώς και σε νέες αγορές που περιλαμβάνονται στο στρατηγικό πλάνο της.

Ζυμαρικά γρήγορου βρασμού

Παράλληλα, παρουσίασε στο κοινό την ανανεωμένη σειρά espressi, τα πρωτοποριακά ζυμαρικά γρήγορου βρασμού που είναι έτοιμα σε λιγότερο από 1,5 λεπτό (τα spaghetti) και σε 4 λεπτά (οι πέννες) και αποτελούν μια οικολογική πρόταση της ΗΛΙΟΣ, κινούμενη προς αυτή την αγορά, αφού το μαγείρεμά τους απαιτεί χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, ανταποκρινόμενη στην επιτακτική ανάγκη της μείωσης των πλαστικών μιας χρήσης η ΗΛΙΟΣ ανέδειξε ένα ακόμα καινοτόμο προϊόν που έχει λανσάρει με επιτυχία, τα artesian pasta straws. Είναι βιοδιασπώμενα καλαμάκια από ζυμαρικό σε 3 ξεχωριστές αποχρώσεις.

Δυναμική παρουσία σε 5 ηπείρους

Κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ το κοινό είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπρόσωπο της επιχείρησης για τη δυναμική παρουσία της ΗΛΙΟΣ και στις 5 ηπείρους καθώς και να γνωρίσει μερικά από τα πιο σύγχρονα και καινοτόμα προϊόντα που παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία στις αγορές εντός κι εκτός συνόρων. Τα σχόλια του κοινού για τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ ήταν εγκωμιαστικά επιβεβαιώνοντας το δυναμικό «αποτύπωμα» της ΗΛΙΟΣ στην έκθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία είχε παρουσία μέσω της Περιφέρειας Αττικής, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, που ανέδειξε στο διεθνές κοινό τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των εγχώριων προϊόντων. Στόχος της ΗΛΙΟΣ είναι η συνεχής διεύρυνση της παρουσίας της στον παγκόσμιο χάρτη και η έμφαση στην ελληνικότητα των προϊόντων της μέσα από συνεργασίες με σημαντικά κανάλια πώλησης.

Για μια ακόμα φορά, ξεπερνώντας τις δυσχέρειες της πανδημίας, η ΗΛΙΟΣ φροντίζει για τη σταθερή παρουσία της σε επιλεγμένες, δια ζώσης εμπορικές εκθέσεις, που ενισχύουν τις ευκαιρίες δικτύωσης με δυνητικούς πελάτες και καταναλωτές, όπως συνέβη και με την Αnuga, που αποτέλεσε κορυφαίο σημείο συνάντησης της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών.

Ακολουθήστε μας στο https://www.facebook.com/heliospasta και στο https://www.instagram.com/heliospasta/  καθώς και στο https://www.instagram.com/gluten.free.area/ και https://www.facebook.com/gluten.free.area

Λίγα λόγια για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932 έχοντας ως όραμα την ανώτερη ποιότητα και την πρωτοπορία. Με σχεδόν 90 χρόνια  δυναμικής παρουσίας στην αγορά εντός κι εκτός συνόρων, η ΗΛΙΟΣ διαθέτει δίκτυο διανομής πανελλαδικής κάλυψης και πραγματοποιεί εξαγωγές σε 30 χώρες και στις 5 ηπείρους. Η εταιρεία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ δημιουργώντας υψηλής ποιότητας ζυμαρικά και καινοτόμα προϊόντα έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της και επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, και νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς για τη γεύση και την ποιότητα τους ενώ συσκευασίες ΗΛΙΟΣ έχουν επίσης βραβευτεί για τον καινοτόμο και ελκυστικό σχεδιασμό τους.

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, είναι η πρώτη βιομηχανία ζυμαρικών διεθνώς και η πρώτη Ελληνική μάρκα, που σε επιλεγμένα προϊόντα της αποδόθηκε το Clean Label ProjectPurity Award,  αφού αναγνωρίστηκαν για την καθαρότητά τους από χημικές ουσίες συμπεριλαμβανομένων βαρέων μετάλλων, υπολειμμάτων από φυτοφάρμακα και χημικών πλαστικοποιητών από τον οργανισμό  Clean Label Project™ . Το Clean Label ProjectPurity Award αποτελεί μια διάκριση ως αποτέλεσμα ελέγχου και αξιολόγησης των προϊόντων για 400 ουσίες και συστατικά που ποτέ δεν αναγράφονται σε μια διατροφική επισήμανση. Στις ουσίες αυτές περιλαμβάνεται πλήθος χημικών ουσιών επικίνδυνων για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.   

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ‘ΗΛΙΟΣ’, ΤΗΛ: 2102840140-7, 
Email: welcome@heliospasta.gr

Πηγή: www.naturanrg.gr

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης