ΑγοράΔΙΠΛΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ-6ος TERRAOLIVO 2015 ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΙΠΛΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ-6ος TERRAOLIVO 2015 ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ιδιαίτερα τιμητική διπλή διάκριση για τους βιολογικούς “Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου” στον 6ο παγκόσμιο διαγωνισμό ελαιολάδου TERRAOLIVO International Competition 2015, που αποτελεί τον 3ο κορυφαίο διαγωνισμό  σε όλο τον κόσμο, βάσει διεθνών προτύπων (EVOOWR).
Ο διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ, από 8 έως 10 Ιουνίου 2015, συμμετείχαν πάνω από 520 ελαιόλαδα, από 18 χώρες, όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Τυνησία, η Τουρκία, η Πορτογαλία, το Ισραήλ, η Αργεντινή, οι ΗΠΑ, η Ουρουγουάη, η Αργεντινή, το Περού, η Σαουδική Αραβία κ.ά.
Οι “Ελαιωνες Σακελλαροπουλου” τιμήθηκαν με δυο (2) πολύ μεγάλες διακρίσεις , από τους ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου (expert panel tasters), για το βιολογικό ελαιόλαδο τους “Ωλεωαστρων evoo”.
TERRAOLIVO-20151)  GRAND PRESTIGE GOLD — ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ  ( 86-100 points )
2) — SPECIAL AWARD —-BEST FLAVOR OF THE COMPETITION
    — ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ —-ΚΑΛΥΤΕΡΟ FLAVOR  ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
«Το “Ωλεωαστρων evoo” των ελαιώνων μας, έχει τιμηθεί το 2013 στο Λονδίνο με χρυσό βραβείο GREAT TASTE AWARD .
Είναι για εμάς μια μεγάλη και ιδιαίτερα τιμητική διάκριση, η διπλή αυτή βράβευση μιας και προέρχεται από  “ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου”, σε έναν από τους τρεις κορυφαίους διαγωνισμούς παγκοσμίως».
Τα δυο αυτά βραβεία μαζί, αποτελούν το 31ο διεθνές βραβείο των βιολογικών “Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου” τα 4 τελευταία χρόνια και το 10ο βραβείο για το 2015 σε παγκόσμιο επίπεδο.
Site: www.bioarmonia.gr
   

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης