ΕυεξίαBody and mindΔωρεάν Ενεργειακή Εξέταση στους αναγνώστες της Natura nrg

Δωρεάν Ενεργειακή Εξέταση στους αναγνώστες της Natura nrg

 

Οι σκέψεις είναι ενέργεια, τα συναισθήματα είναι ενέργεια κι όλα αυτά επηρεάζουν την κατάσταση της υγείας μας. Εμείς επιλέγουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας και επομένως δημιουργούμε τη δική μας ενέργεια.

Στην Ελλάδα έχουν συμβεί πολλές αλλαγές τα τελευταία χρόνια, κι οι αλλαγές αυτές, θα έλεγε κανείς, σίγουρα δεν έκαναν τη ζωή ευκολότερη αλλά αντίθετα τη γέμισαν με περισσότερες προκλήσεις. Με αυτές τις αλλαγές, η κυρίαρχη ενέργεια που υπάρχει σήμερα στην κουλτούρα μας είναι περισσότερο στρες, θυμός και φόβος επιβίωσης. Για να δείτε εάν η προσωπική σας ενέργεια έχει επηρεαστεί, κάντε τις ακόλουθες ερωτήσεις:
–        Πώς θα περιγράφατε τη ζωή σας τώρα;
–        Είστε στο δρόμο που είχατε ξεκινήσει για να δημιουργήσετε αυτό που επιδιώκατε, ή κάποια από τα όνειρά σας αργόσβησαν και χρειάστηκε να προσαρμόσετε αλλιώς τη σκέψη σας;
Οι απαντήσεις θα σάς βοηθήσουν να καθορίσετε πώς έχει επηρεαστεί η ενέργειά σας.

Δηλώστε συμμετοχή 

Το ενεργειακό “σκανάρισμα”  είναι μια μη-επεμβατική μέθοδος εξέτασης για να αισθανθεί κανείς και να διαγνώσει την ενέργεια ενός ατόμου. Αυτή η εξέταση πραγματοποιείται από έναν ​πιστοποιημένο θεραπευτή του Τάι Γι, ο οποίος κινεί την παλάμη του σε μικρή απόσταση πάνω από το σώμα του εξεταζόμενου, χωρίς να το αγγίζει. (Σημ. Ο εξεταζόμενος δεν χρειάζεται να βγάλει τα ρούχα του, καθώς το ενεργειακό του πεδίο δεν επηρεάζεται από το ντύσιμο). Η εξέταση αυτή είναι ένα θαυμάσιο μέσον για να εντοπιστούν ανισορροπίες και μπλοκαρίσματα.
Ο Kanta Jacob Katz N.D.θα προσφέρει δωρεάν ενεργειακή εξέταση και διάγνωση για τους αναγνώστες/υποστηρικτές της εφημερίδας Natura nrg, στο γραφείο του, στις 21 Απριλίου, 11πμ.-2μμ.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και κατόπιν ραντεβού. Για κρατήσεις θέσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο www.playandheal.com ή στο Email: kantakatz@yahoo.com, Διεύθυνση: Λυκούργου 16Α, Χαλάνδρι.

Who is who

Ο Kanta Jacob Katz N.D. βοηθάει ανθρώπους εδώ και 35 χρόνια. Είναι φυσικός ιατρός (Δρ. Φυσικής Υγείας), σύμβουλος ψυχοσωματικής υγείας και θεραπευτής του Tai Yi, μιας αρχαίας κινέζικης μεθόδου ενεργειακής θεραπείας με τα χέρια. Ο Kanta δουλεύει με άτομα και ομάδες, καθοδηγώντας τους σε τομείς «πνευματικής διατροφής» και θεραπείας με ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.
Έχει δουλέψει στο Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια και στο Πουέρτο Βαγιάρτα του Μεξικού. Σήμερα ζει και εργάζεται στην Αθήνα, ως συνιδρυτής του εναλλακτικού θεραπευτικού κέντρου R.O.S.E. (Respecting Our Soul Essence). Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Παίζοντας και Θεραπεύοντας».

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης