ΔιατροφήEat4Change: Η μεσογειακή διατροφή είναι η υπερδύναμή μας

Eat4Change: Η μεσογειακή διατροφή είναι η υπερδύναμή μας

Νέο πρόγραμμα από το WWF για μια διατροφή που κάνει καλό στην υγεία μας, αλλά και στην υγεία του πλανήτη. Eat4Change: Η μεσογειακή διατροφή είναι η υπερδύναμή μας

Διατροφικές συνήθειες και υγεία του πλανήτη

Το Eat4Change στοχεύει στην κινητοποίηση των πολιτών και ειδικά των νέων, προς πιο βιώσιμες διατροφικές συνήθειες και πρακτικές παραγωγής, στην ανάδειξη της διατροφής ως ενός αποτελεσματικού μέσου για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης. Eat4Change: Η μεσογειακή διατροφή είναι η υπερδύναμή μας

Οι νέοι βρίσκονται στην καρδιά του προγράμματος Eat4Change. Στο πλαίσιο αυτό, έχει δημιουργηθεί μια δυναμική ομάδα εθελοντών (Food4Thoughters) που θα έχουν κομβικό ρόλο και ενεργή συμμετοχή σε δράσεις που σχετίζονται με την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς.

Παράλληλα, έχει συνταχθεί εκπαιδευτικό υλικό που έχει προωθηθεί στην εκπαιδευτική κοινότητα, ενώ έχει ξεκινήσει συνεργασία του WWF με σχολές μαγειρικής για την πραγματοποίηση σεμιναρίων.

Ακολούθησε την ομάδα νέων της εκστρατείας #Eat4Change στο Instagram (@food4thoughters) και βρες εύκολες και βιώσιμες συνταγές που θα σε βοηθήσουν να προστατέψεις τον πλανήτη μέσα από το πιάτο σου!

 Πηγή: Naturanrg127o, www.naturanrg.gr

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης