EditorialsEditorial - 11 χρόνια μένουμε υγιείς φυσικά

Editorial – 11 χρόνια μένουμε υγιείς φυσικά

Αγαπητέ μου αναγνώστη

Ο Νοέμβρης είναι ο μήνας που σου χαρίζουμε το επετειακό μας τεύχος. 11 χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας. Μετράμε πλέον 116 τεύχη. Με τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια συγκίνηση και μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνουμε.

της Νάνσυς Τσιμπίδη

Αίσθηση σαν να βλέπω άλμπουμ με φωτογραφίες είναι το ξεφύλλισμα των προηγούμενων τευχών. Αντιλαμβάνομαι πως τα πράγματα αλλάζουν στο πέρασμα των χρόνων. Όχι πολύ πίσω, ξεφυλλίζοντας το περσινό επετειακό τεύχος, τίποτα δεν μαρτυρούσε τις δύσκολες μέρες που όλοι σήμερα βιώνουμε. Όμως έτσι είναι η ζωή. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει και τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Δεν στο κρύβω, ναι φοβάμαι, είμαι μαγκωμένη…

Νομίζω είναι ανθρώπινο. Νιώθω, όπως και εσύ, αυτή την περίεργη κούραση, την ανασφάλεια για τους δικούς μου ανθρώπους αλλά και για τους ανθρώπους όλου του πλανήτη, που πλέον μας συνδέει η ίδια ανησυχία, η ίδια νέα πραγματικότητα…

Όμως, εδώ στη Natura nrg μάθαμε μαζί, πως ότι και να μας συμβαίνει δεν πρέπει να αφήνουμε το φόβο να μας διακατέχει. Γιατί μάθαμε ότι ο φόβος κάνει κακό στην υγεία και αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό μας!

Διαλέγοντας τη θεματολογία αυτού του τεύχους ένα πράγμα συνέχεια γύριζε στο μυαλό μου που τα λέει όλα. «Θωρακίστε το ανοσοποιητικό σας» Μα τι άλλο θα μπορούσε να είναι πέρα από αυτό που σου λέμε τόσα χρόνια…

Καλή υγεία, υγιεινή διατροφή, άσκηση, σχολαστική καθαριότητα, θετική ενέργεια, διαλογισμός, όμορφες στιγμές, αποτοξίνωση, γέλιο, καλός ύπνος, αγάπη …

Όχι, εμείς στις σελίδες μας επιλέγουμε να μη γράψουμε τον αριθμό των κρουσμάτων και τους νεκρούς που μετράμε κάθε μέρα. Όχι, δεν ζούμε στο ροζ συννεφάκι μας. Θα σου πούμε να προσέχεις. Θα προτιμήσουμε να σου δείξουμε πώς μπορείς να έχεις καλή υγεία και θα σταθούμε στην πρόληψη και στη θετική πλευρά, που πάντα υπάρχει.

Σε αυτό το σημείο θα τολμούσα να παρακαλέσω τους αγαπητούς συναδέλφους, κυρίως από την τηλεόραση που πραγματικά έχουν τεράστια δύναμη να επηρεάζουν και να ενημερώνουν, να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στην πρόληψη και όχι στην καταστροφολογία και στο φόβο! Πολεμάμε τον Ιό, Διαχειριζόμαστε το Φόβο! Υπάρχουν άνθρωποι πραγματικά που κρέμονται από τα χείλη τους για ένα καλό νέο, για μια αχτίδα φωτός.

Διαβάστε επίσης ⇒ Ποια διατροφή ενισχύει το ανοσοποιητικό σε ηλικίες 50+

Όχι πανικός λοιπόν!

Ας γίνει αυτή η κατάσταση, ευκαιρία για να συλλογιστούμε. Αυτή η νέα πραγματικότητα να μας διδάξει πώς να μείνουμε στα ουσιαστικά. Το σίγουρο είναι ότι όταν θα τελειώσει αυτό, κανείς μας δεν θα είναι ο ίδιος άνθρωπος. Ας κρατήσουμε τις καλές υγιεινές συνήθειες, που ίσως αναγκαστήκαμε να αποκτήσουμε.

Έρχεται σίγουρα ο πιο περίεργος χειμώνας.

Μπορείς να τον κάνεις όμορφο με τα δικά σου όπλα. Βρες τη φύση. Ψάξε τον χειμωνιάτικο ήλιο. Για πολλοστή φορά θα σου πω να ανακαλύψεις το οξυγόνο. Επίλεξε καλή τροφή και καθαρό νερό. Κουνήσου. Χόρεψε, τρέξε, περπάτα. Τους δικούς σου να τους αγκαλιάζεις δυνατά. Τον εαυτό σου να τον αγαπάς. Να ξυπνάς το πρωί να κοιτάς τον ουρανό και να λες ευχαριστώ για όλα αυτά που έχεις. Και όταν θα έρθει η άνοιξη και ξαναζεστάνει ο ήλιος, και περάσει αυτό, γιατί θα περάσει στο υπόσχομαι, εσύ θα φορέσεις το πιο όμορφο χαμόγελό σου, χωρίς μάσκα και θα πεις «τα κατάφερα»

Να την ακούς την Natura nrg, σε νοιάζεται που σου λέει ότι το πιο σημαντικό πράγμα ήταν, είναι και θα είναι η υγεία.

Σε ευχαριστώ που μας διαβάζεις!

Πηγή: naturanrg.grNatura Nrg #116

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης