EditorialsΈκρηξη θετικής ενέργειας

Έκρηξη θετικής ενέργειας

Σεπτέμβρης λοιπόν!  Έκρηξη θετικής ενέργειας . Όπως όλες οι εποχές του χρόνου, το φθινόπωρο έχει αναμφισβήτητα τη δική του χάρη. Τα πορτοκαλί, τα κίτρινα, τα καφέ και όλα αυτά τα πανέμορφα γήινα φθινοπωρινά χρώματα συνωμοτούν να μας φτιάξουν τη διάθεση, φθάνει εμείς να επιλέξουμε τη θετική ματιά!

Της Νάνσυ Τσιμπίδη

Βροχούλες ποτίζουν την διψασμένη γη και την κάνουν πάλι γόνιμη να γεννήσει τους νέους καρπούς. Μπορεί ο ήλιος να δύει νωρίτερα αλλά ο αέρας έχει τη μυρωδιά και την καθαρότητα της δροσιάς. Ίσως να νιώθουμε μελαγχολικά που η ενέργεια και η ανεμελιά του καλοκαιριού μας αφήνει, αλλά ο ήλιος εξακολουθεί να είναι ζεστός και λαμπερός χωρίς να είναι ενοχλητικός και σίγουρα μας επιτρέπει μερικές τελευταίες αποδράσεις. Γιατί όχι και μερικές βουτιές στη θάλασσα που τώρα είναι στην πιο ζεστή της εκδοχή. Καιρός τέλειος για περπάτημα μέσα στη φύση, στο δάσος και στην παραλία.

Μπορούμε ευχάριστα να κάτσουμε έξω το βραδάκι να απολαύσουμε ένα ποτήρι κρασί. Το πολύ-πολύ να ρίξουμε πάνω μας την αγαπημένη μας ζακετούλα. Εξάλλου ας μην ξεχνιόμαστε. Στην Ελλάδα, το Σεπτέμβρη έχουμε ακόμα καλοκαίρι! Επιμένω ότι το θέμα είναι να βλέπουμε τα πράγματα θετικά.

Τώρα είναι που ξεκινούν και τα σχολεία. Είναι εποχή που οι άνθρωποι ανταμώνουν ξανά για να διηγηθούν ιστορίες του καλοκαιριού, να τις ξαναζήσουν μέσα από τις αναμνήσεις τους. Ίσως να νιώθουμε λίγη μελαγχολία αλλά κουβαλάμε στις βαλίτσες μας όμορφες εικόνες και στιγμές, κρατάμε την ενέργεια του καλοκαιριού.

Κάθε αρχή, λοιπόν, φέρνει μαζί της νέα όμορφα πράγματα. Έτσι και εμείς η ομάδα της Natura nrg σάς φέρνουμε κάτι καινούριο. Την ανανεωμένη μας ιστοσελίδα naturanrg.gr που χτίσαμε κομμάτι-κομμάτι με πολλή αγάπη, υπομονή και επιμονή.

Σ’ αυτή τη νέα μας προσπάθεια αφιερώσαμε το εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου, την πρώτη εικόνα του περιοδικού μας.

Θα ήθελα να σας μεταφέρω μέσα από αυτή την εικόνα την «έκρηξη θετικής ενέργειας» που μπορεί να μας δώσει ο υγιεινός τρόπος ζωής και η δύναμη της φύσης. Ελπίζουμε ότι θα γίνει η καθημερινή σας συνήθεια ενημέρωσης . Εδώ δεν έχουμε περιορισμούς σελίδων, λέξεων, θεμάτων και εικόνων.

Με τον ίδια αγάπη που ψάχνετε τη free press Natura nrg, κάθε μήνα στα σημεία διανομής, ευελπιστούμε και η ιστοσελίδα να γίνει ο καθημερινός σας σύμβουλος σε θέματα υγείας, διατροφής, φυσικών θεραπειών. Να ανακαλύπτετε τις νέες τάσεις σε βιολογικά προϊόντα, προτάσεις για χορτοφαγικές συνταγές και υπερτροφές. Ευελπιστούμε να είναι ο ιστότοπος που θα σας βοηθήσει σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης, σχέσεων, άγχους, αγκαλιάζοντας την ψυχή και το πνεύμα σας.

Στο Naturanrg.gr θα ανακαλύψετε τους καλύτερους τρόπους ευεξίας, άσκησης και φυσικής ομορφιάς. Θα ταξιδέψουμε μαζί στις ομορφιές της φύσης μας, θα βρούμε τρόπους για να πρασινίσουμε το σπίτι μας, και να προστατέψουμε το περιβάλλον, που τόσο πολύ δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια. Μαζί θα ανακαλύψουμε όλα τα μυστικά …για να ζούμε καλύτερα!

Καλή ανάγνωση

naturanrg T. 96

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης