Διαγωνισμοί-ΈΛΗΞΕ- Έλαια Amygdalea. Κέρδισε ομορφιά κι ευεξία!

-ΈΛΗΞΕ- Έλαια Amygdalea. Κέρδισε ομορφιά κι ευεξία!

 

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας και διεκδικήστε τα πολύτιμα έλαια ομορφιάς Amygdalea

Συγκεκριμένα, 3 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν από ένα σετ πολύτιμων ελαίων ομορφιάς,  όπως παρουσιάζονται παρακάτω:

 • Amygdalea Αμυγδαλέλαιο Βόλου 100ml
 • Amygdalea Έλαιο Ροδιού ψυχρής έκθλιψης 20ml

 

Γνωρίστε τα!

“Αμυγδαλέλαιο Βόλου” 100ml.

Το “Αμυγδαλέλαιο Βόλου” είναι κατάλληλο για χρήση σε όλο το σώμα και για όλους τους τύπους δέρματοςΠαράγεται με τη διαδικασία ψυχρής έκθλιψης, η οποία διασφαλίζει ότι τα θρεπτικά συστατικά παραμένουν αναλλοίωτα. Δεν υπόκειται σε ραφινάρισμα, διατηρώντας ανέπαφο τόσο το φυσικό του χρυσοκίτρινο χρώμα, όσο και την απαλή του γεύση. Επίσης, δεν χρησιμοποιούνται χημικά κατά την παραγωγή του. Η απόλυτη καθαρότητα και φυσικότητα του προϊόντος εξασφαλίζει τη γρήγορη απορρόφηση από την επιδερμίδα, και την έλλειψη της αίσθησης λιπαρότητας.

Οι χρήσεις του αμυγδαλέλαιου είναι απεριόριστες, είτε καλλυντικές είτε διατροφικές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αμυγδαλέλαιο θεωρείται μία από τις καλύτερες πηγές βιταμίνης Ε. Δεν περιέχει πρόσθετα και γι αυτό είναι ιδανικό για χρήση από εγκύους και βρέφη. Προσφέρει σημαντικά ευεργετικά στοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό, όταν προστίθεται σε σαλάτες και “dips” λαχανικών.

 

Amygdalea Έλαιο Ροδιού, ψυχρής έκθλιψης 20ml

Το έλαιο ροδιού παράγεται με τη διαδικασία ψυχρής έκθλιψης για να διασφαλιστεί ότι παραμένουν αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά. Έχει χρυσοκίτρινο χρώμα και διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Αντιμετωπίζει δραστικά στην επιδερμίδα τις ελεύθερες ρίζες. Αυτός είναι ο λόγος που θεωρείται ένα από τα καλύτερα φυσικά συστατικά για τη καταπολέμηση της γήρανσης. Περιέχει εξαιρετικά σπάνια λιπαρά οξέα τα οποία έχουν στην επιδερμίδα θετική επίδραση.
Το λάδι ροδιού βοηθά στη στην εξισορρόπηση του pH του δέρματος, τη σύσφιξη, την ενυδάτωση, την αύξηση της ελαστικότητας.

 • Η εταιρεία Amygdalea ιδρύθηκε το 2014 μετά από προσπάθεια και δοκιμές σχεδόν 2 ετών, με σκοπό να καινοτομήσει στη παραγωγή βρώσιμων φυτικών ελαίων ψυχρής έκθλιψης. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά ελληνικές πρώτες ύλες, δηλαδή καρπούς και κουκούτσια φυτικής προέλευσης. Τα έλαια που παράγονται είναι 100% φυσικά και χαρακτηρίζονται βρώσιμα.  Περισσότερες πληροφορίες: www.amygdalea.gr

Πώς θα λάβετε μέρος;

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, κάνε like & share τις σελίδες facebook της εταιρείας Αμυγδαλέα και της Νatura nrg  και οπωσδήποτε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας: 

  *Προσοχή. Υποχρεωτικά πεδία!

  Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  Η NATURA NRG /free press (διοργανώτρια εταιρεία) και η εταιρεία Amygdalea διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί/ ές θα κερδίσουν από ένα από ένα σετ ελαίων (‘Αμυγδαλέλαιο Βόλου” 100ml. και Έλαιο Ροδιού ψυχρής έκθλιψης, 20ml), όπως περιγράφονται παραπάνω.

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία και στην εταιρεία Amygdalea, καθώς και των συγγενών τους.

  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία. (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.naturanrg.gr. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

  Ο διαγωνισμός λήγει στις 20.00 την 06.09.2018. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στα γραφεία της (Μακεδονίας 1, Περιστέρι- Αθήνα) την 06.09.2018, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.

  Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.

  Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα της Νatura nrg στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.

  Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την εταιρεία Amygdalea. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κληρώσει ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

  Εγγραφείτε σήμερα!

  Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

  NaturaBUZZ

  - Advertisement -

  Νεα

  Δείτε Επίσης