ΟμορφιάΑπόλυτη ενυδάτωση με αβοκάντο και γιαούρτι 

Απόλυτη ενυδάτωση με αβοκάντο και γιαούρτι 

Απόλυτη ενυδάτωση με αβοκάντο και γιαούρτι . Το αβοκάντο είναι ένα από τα καλύτερα συστατικά ενυδάτωσης που υπάρχουν. Χρησιμοποιείται ευρέως στις καλλυντικές περιποιήσεις και στις μάσκες για την αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων μαλλιών και της απαλότητας του προσώπου.

Και φυσικά… χρησιμοποιείται για τη φροντίδα της ομορφιάς των χεριών και πελμάτων των ποδιών. Αν αναμειχθεί με φυσικό γιαούρτι, η επίδρασή του είναι ακόμα εντονότερη. Κρατήστε λοιπόν σημειώσεις…
Απόλυτη ενυδάτωση με αβοκάντο και γιαούρτι 

H τέλεια κρέμα ενυδάτωσης 

Aρχικά προμηθευτείτε ένα αβοκάντο μεσαίου μεγέθους. Απομακρύνετε το κουκούτσι και αφαιρέστε τη σάρκα. Αμέσως πολτοποιήστε τη χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι ή ένα μαχαίρι.

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε έναν ομοιογενή πολτό. Έπειτα, προσθέστε το χυμό μισού λεμονιού, μαζί με φυσικό γιαούρτι. Αν είναι ευκολότερο, βάλτε όλα τα συστατικά στο μίξερ. Μόλις έχετε την κρέμα, απλώστε τη στα χέρια σας και στα πέλματα των ποδιών σας για δεκαπέντε λεπτά. Επαναλαμβάνετε τρεις φορές την εβδομάδα και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχετε απίστευτα απαλά και ενυδατωμένα χέρια και πόδια.

πηγή: www.naturanrg.gr

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Εγγραφείτε σήμερα!

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Περιεχόμενό μας

NaturaBUZZ

- Advertisement -

Νεα

Δείτε Επίσης

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.