Αρχική Life Έρχεται το 4ο Vegan Life Festival στην Τεχνόπολη 5-6 Οκτωβρίου

Έρχεται το 4ο Vegan Life Festival στην Τεχνόπολη 5-6 Οκτωβρίου

vegan-life-festival-karota

Ο vegan τρόπος ζωής μετατρέπεται σε κίνημα που συνεχώς κερδίζει έδαφος παγκοσμίως, αλλά και στη χώρα μας!

Το Vegan Life Festival επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα, για να δείξει σε όλο τον κόσμο πως το να είσαι vegan είναι εύκολο, οικονομικό, διασκεδαστικό και έχει πάρα πολλά οφέλη για την υγεία και το περιβάλλον!

Μετά από την τεράστια επιτυχία του περσινού Vegan Life Festival Athens, το οποίο επισκέφτηκαν πάνω από 18.000 άτομα σε μία μόνο ημέρα, το Vegan Life Festival επιστρέφει πλέον διήμερο στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 5 και 6 Οκτωβρίου.

Τι θα δούμε

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια, ενημερωτικό υλικό, δραστηριότητες για παιδιά, τη μεγαλύτερη έκθεση vegan προϊόντων, καθώς και πολύ, λαχταριστό, vegan φαγητό που θα επιμεληθούν οι καλύτερες vegan και vegan friendly επιχειρήσεις εστίασης!

Σε ποιους απευθύνεται

Το Vegan Life Festival 2019 απευθύνεται σε όλους και όλες που ενδιαφέρονται για τον vegan τρόπο ζωής, τα ζώα, το περιβάλλον, την υγεία τους και θέλουν να ενημερωθούν για τα πολλαπλά οφέλη του, τόσο από καταξιωμένα μέλη της επιστημονικής κοινότητας όσο και από ενεργά μέλη της vegan κοινότητας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Που: Τεχνόπολη Δ. Αθηναίων

Πότε: 5 και 6 Οκτωβρίου, ώρες 11.00 -23.00

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.veganlife.gr

Πηγή: Naturanrg#107

Προηγούμενο άρθροΤα βασικά για την Πλάγια Γωνία: Παραλλαγές για όλα τα σώματα
Επόμενο άρθροΜικροπλαστικά και στο χιόνι από τις Άλπεις στην Αρκτική